Koop LipitorKoop Lipitor zonder Recept

Lipitor Algemene informatie

Lipitor wordt voorgeschreven voor de behandeling van hoog cholesterol. Het vermindert het risico van een beroerte, hartaanval bij patiënten met coronaire hartziekte of tweede type diabetes. De belangrijkste ingrediënt Atorvastatin helpt de bloed low-density lipoprotein cholesterol verdwenen.

Lipitor Routebeschrijving

Het wordt sterk aanbevolen om de medicijnen in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Neem het met een glas water. De aanbevolen dosis voor volwassenen en kinderen meer dan 10 jaar is 10 mg per dag.

Lipitor Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Lipitor Informeer uw arts als u diabetes, traag werkende schildklier, nierziekte of spierziekte hebben. Vermijd om grote hoeveelheden alcohol.Don't gebruiken gebruiken wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft, zonder overleg met de arts.

Lipitor Contra

Patiënten met leverproblemen, abnormale leverfunctietesten, patiënten die met HIV-proteaseremmers, itraconazol, of mibefradil, patiënten met overgevoeligheid voor het geneesmiddel, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven kan het middel niet gebruiken.

Lipitor Mogelijke bijwerking

Bijwerkingen kunnen zijn: allergische reactie, spierpijn, gevoeligheid of zwakte met koorts of griep symptomen; misselijkheid, met klei gekleurde ontlasting, maagpijn, lage koorts, geelzucht, verlies van eetlust, donkere urine, verstopping, een opgeblazen gevoel, gas, verstopte neus, jeuk, huiduitslag, hoofdpijn. Als u een van de bijwerkingen in een keer boven contact op met uw arts vermeld.

Geneesmiddelinteractie

Lipitor kan interageren met de volgende geneesmiddelen: digoxine; erytromycine of claritromycine; gemfibrozil of fenofibraat; niacine; een antifungale medicatie zoals itraconazol, fluconazol of ketoconazol; medicijnen tegen kanker of steroïden, cyclosporine, sirolimus, tacrolimus, en anderen; HIV of AIDS medicatie zoals indinavir, nelfinavir, ritonavir, lopinavir-ritonavir of saquinavir. Overleg met uw arts en merk op dat de interactie tussen twee medicijnen betekent niet dat de noodzaak om te stoppen met het nemen van een van hen.

Lipitor Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Lipitor Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis zoek onmiddellijk medische hulp. De overdosis symptomen zijn van een ernstige daling van de bloeddruk en een snellere hartslag.

Lipitor Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 59-77 graden F (15-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht, kinderen en huisdieren.

Koop Lipitor