Koop LisinoprilKoop Lisinopril zonder Recept

Lisinopril Algemene informatie

Lisinopril is in een groep van geneesmiddelen genaamd ACE-remmers. ACE staat voor angiotensin converting enzyme. Het wordt voornamelijk gebruikt bij de behandeling van hypertensie, congestief hartfalen en hartaanvallen en ook voorkomen renale en retinale complicaties van diabetes. Lisinopril wordt ook gebruikt voor de verbetering van de overleving na een hartaanval. Het werkt door het verminderen van bepaalde chemische stoffen die de bloedvaten samentrekken, zodat het bloed stroomt soepeler en kan het hart het bloed efficiënter te pompen. Het wordt niet gemetaboliseerd door de lever.

Lisinopril Routebeschrijving

Neem Lisinopril precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen. Neem elke dosis met een vol glas water, met of zonder voedsel. Gebruikelijke dosis voor volwassenen voor hypertensie is 10 mg eenmaal per dag; voor congestief hartfalen - 5 mg eenmaal per dag; myocardinfarct - 5 mg eenmaal daags.

Lisinopril Voorzorgsmaatregelen

Gebruik geen zout vervangers of kaliumsupplementen gebruiken tijdens het gebruik van Lisinopril. Vermijd het drinken van alcohol, kan het bepaalde bijwerkingen toenemen. Als je een operatie nodig hebt, vertel het van tevoren dat u gebruikt lisinopril chirurg. Het kan nodig zijn om te stoppen met het gebruik van het geneesmiddel voor een korte tijd. Als u wordt behandeld voor hoge bloeddruk, blijven gebruiken Lisinopril zelfs als u zich goed voelt.

Lisinopril Contra

Gebruik geen van deze medicatie gebruiken als u allergisch bent voor lisinopril of voor een andere ACE-remmer, als u nier-of leverziekte, hart-en vaatziekten, diabetes, bindweefselziekte, zoals het syndroom van Marfan. Gebruik geen Lisinopril als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Lisinopril Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u netelroos, maagpijn, moeilijke ademhaling, zwelling van uw gezicht, lippen, urineren meer of minder dan normaal, pijn op de borst, spierzwakte. Minder ernstige bijwerkingen kunnen zijn: hoofdpijn, duizeligheid, hoesten, misselijkheid, diarree, depressieve stemming, griepachtige verschijnselen, droge mond, spierkrampen, gele verkleuring van de huid of ogen.

Lisinopril Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere geneesmiddelen die u gebruikt, in het bijzonder: kaliumsupplementen, diuretica, lithium, insuline of diabetes medicijnen, aspirine of andere niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's). Vertel uw arts over alle voorgeschreven en over-the-counter geneesmiddelen, vitaminen en kruidenproducten. Heeft een nieuw medicijn niet starten zonder uw arts te vertellen.

Lisinopril Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Lisinopril Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn duizeligheid, licht in het hoofd of flauwvallen.

Lisinopril Opslag

Bewaar het medicament bij kamertemperatuur uit de buurt van licht en vocht.

Koop Lisinopril