Koop LotrisoneKoop Lotrisone zonder Recept

Lotrisone Algemene informatie

Lotrisone is een antifungale en corticosteroïd combinatie. Het werkt door verzwakking van de celmembraan van bepaalde schimmels. Het fungeert ook als een anti-inflammatoire en anti-jeuk middel.

Lotrisone Routebeschrijving

Breng een dun laagje van Lotrisone en wrijf het in completely.Do geen betrekking op behandelde huid met een pleister of strakke kleding. Na het aanbrengen van Lotrisone, laat uw huid volledig laten drogen voordat dressing.Do Lotrisone niet langer dan 2 weken voor jock itch of 4 weken voor atleten voet.

Lotrisone Voorzorgsmaatregelen

Wees voorzichtig met het krijgen Lotrisone crème in de ogen komt, onmiddellijk met koud water uit de kraan. Dit medicijn invloed activiteit van de bijnier, de hypothalamus ook kan leiden tot overmatige bloedsuiker levels.May provoceren slapeloosheid, spierzwakte, paranoia, striae, verspilde ledematen, en de vatbaarheid voor kneuzingen, fracturen.

Lotrisone Contra

Doe het niet gebruikt worden bij kinderen jonger 17 en als je allergisch persoon. Neem het zorgvuldig in een leeftijd boven de 65 jaar

Lotrisone Mogelijke bijwerking

Lokale roodheid, stekend, blaarvorming, peeling, zwelling, jeuk, netelroos, en branden op het gebied van de toepassing kan occur.Also het kan allergische reactie zijn, bacteriële infectie, geïrriteerde huid, peeling, huiduitslag, prikkende, zwelling.

Geneesmiddelinteractie

Doe een pauze voor 1 week omdat het de verslechtering van psoriasis kunnen veroorzaken.

Lotrisone Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk, maar als het tijdstip van de volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga verder met uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele dosis te gebruiken.

Lotrisone Overdose

Vragen dringende medische hulp als u denkt dat u teveel van dit geneesmiddel heeft gebruikt. Een overdosis Lotrisone aangebracht op de huid verwachting levensbedreigende symptomen veroorzaken.

Lotrisone Opslag

Kamer tenperature tussen 59-77 F (15-25 C). Uit de buurt van vocht en licht. Houd Lotrisone crème buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Lotrisone