Koop LozolKoop Lozol zonder Recept

Lozol Algemene informatie

Lozol is een thiazide diureticum (water pil), dat voorkomt dat het lichaam van het absorberen van te veel zout, die vochtretentie kunnen veroorzaken. Het wordt gebruikt om hoge bloeddruk (hypertensie), waterretentie (oedeem) te behandelen door congestief hartfalen (CHF). Verlaging van hoge bloeddruk helpt voorkomen dat beroertes, hartaanvallen en nierproblemen. Afnemende extra zout en vocht in het lichaam helpt om de zwelling en ademhalingsproblemen van congestief hartfalen te verlagen en verhoogt uw vermogen om te oefenen.

Lozol Routebeschrijving

Neem Lozol precies zoals voorgeschreven door uw arts. De aanbevolen startdosering voor hoge bloeddruk is 1,25 mg eenmaal daags. Uw arts kan de dosis indien nodig te verhogen, tot een maximum van 5 mg per dag. De aanbevolen startdosering voor het vasthouden van water als gevolg van congestief hartfalen is 2,5 mg eenmaal daags. Indien nodig, kan uw arts uw dosering eenmaal per dag te verhogen tot een maximum van 5 mg. Neem deze medicatie via de mond met of zonder voedsel. Omdat Lozol verhoogt plassen, is het het beste om het te nemen in de ochtend.

Lozol Voorzorgsmaatregelen

Alvorens Lozol je moet praten met uw arts als u een leverziekte, nierziekte, nierfalen, diabetes, jicht, vloeistof of elektrolyt problemen, eventuele allergieën. Dit geneesmiddel kan u duizelig maken. Rijd niet of taken die alertheid vereisen. Limiet alcoholhoudende dranken. Voorkomen dat oververhit of uitgedroogd.

Lozol Contra

Je moet niet Lozol nemen als u allergisch bent voor het, indapamide, of een inactieve component van deze medicatie zijn, sulfonamiden, of als u anurie. Laat uw arts weten als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Lozol Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u duizeligheid, hoofdpijn, diarree, braken, zweten, ongewoon droge mond, onregelmatige hartslag, verminderde urinelozing, huiduitslag, jeuk, zwelling van het gezicht, tong, keel, netelroos, spierpijn of zwakte. Als je andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts.

Lozol Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere medicijnen die u gebruikt, in het bijzonder: ACE-remmers (lisinopril, captopril, ramipril, enalapril, benazepril), salicylaten (aspirine), diabetes medicijnen, steroïden (prednison, hydrocortison, prednisolon ), bloeddruk medicijnen (verapamil, metoprolol, bumetanide, triamtereen), lithium. Interactie tussen twee medicijnen betekent niet altijd dat je moet stoppen met een van hen. Vertel uw arts of voorschrijver over alle recepten, over-the-counter, en kruiden medicijnen die u gebruikt.

Lozol Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Lozol Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De symptomen van overdosering zijn misselijkheid, zwakte, duizeligheid, droge mond, dorst, spierpijn, zwakte.

Lozol Opslag

Bewaar de medicijnen op kamertemperatuur tussen de 59-86 graden F (15-30 ° C) uit de buurt van licht en vocht. Laat de drugs niet op in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Lozol