Koop MaxaltKoop Maxalt zonder Recept

Maxalt Algemene informatie

Maxalt (rizatriptan) is een hoofdpijn medicijn dat de bloedvaten rond de hersenen vernauwt. Het behoort tot een klasse van migraine geneesmiddelen genaamd 5-HT agonisten. Rizatriptan vermindert stoffen in het lichaam die hoofdpijn, misselijkheid, gevoeligheid voor licht en geluid en andere migraine symptomen kunnen veroorzaken. Maxalt zal behandelen alleen een hoofdpijn die al begonnen is. Het zal niet hoofdpijn voorkomen of verminderen van het aantal aanvallen.

Maxalt Routebeschrijving

Gebruik deze medicatie precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem Maxalt alleen als u een migraine. Slik Maxalt tabletten in hun geheel met een vol glas water, met of zonder voedsel. Neem niet meer dan 30 mg van Maxalt tabletten niet in een periode van 24 uur.

Maxalt Voorzorgsmaatregelen

Alvorens Maxalt, raadpleeg dan uw arts als u een lever-of nierziekte, een hoge bloeddruk, een hartritmestoornis, of hart-en vaatziekten. Laat Maxalt niet binnen 24 uur voor of na het gebruik van een andere migraine geneeskunde. Laat Maxalt niet als u een monoamine oxidase remmer (MAO-remmers) of tranylcypromine in de afgelopen 14 dagen hebben genomen.

Maxalt Contra

Je moet Maxalt niet gebruiken als u allergisch bent voor rizatriptan, als je hart-en vaatziekten of hart-en vaatziekten, angina pectoris, de bloedsomloop, diabetes. Laat uw arts weten als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Maxalt Mogelijke bijwerking

De meest voorkomende bijwerkingen van Maxalt zijn: netelroos, duizeligheid, zwakte, misselijkheid, wazig zien, paresthesie, pijn op de borst, droge mond, ademhalingsproblemen, bloederige diarree, roodheid. Stop met het gebruik Maxalt en bel uw arts onmiddellijk als u deze bijwerkingen.

Maxalt Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere geneesmiddelen die u gebruikt, in het bijzonder: antidepressiva (fluoxetine, duloxetine, citalopram), MAO-remmers (Fenelzine, Tranylcypromine), selectieve serotonine heropname remmers (SSRI's), Ergot medicijnen ( Dihydroergotamine, pergolide). U dient uw arts te vertellen over alle andere geneesmiddelen die u gebruikt, inclusief recept en niet-receptplichtige geneesmiddelen, vitaminen en kruidenproducten.

Maxalt Gemiste dosis

Aangezien Maxalt wordt gebruikt als nodig, het geen dagelijkse doseringsschema.

Maxalt Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn hoofdpijn, verwardheid, onregelmatige hartslag, wazig zien, beslaglegging.

Maxalt Opslag

Bewaar de medicijnen op kamertemperatuur tussen de 59-86 graden F (15-30 ° C) uit de buurt van licht en vocht. Bewaar het in een krappe container.

Koop Maxalt