Koop MestacineKoop Mestacine zonder Recept

Mestacine (Minomycin) Algemene informatie

Geneesmiddel Mestacine heeft een formule die bestaat uit een actief ingrediënt genaamd Minocycline. Het is een krachtige, langwerkende tetracycline antibioticum bacteriostatische eigenschappen dat werkt door het remmen van bacteriële eiwitsynthese. Het is effectief tegen een grote verscheidenheid van ziekten veroorzaakt door Gram-positieve en Gram-negatieve bacteriën zoals wol-sorteerder ziekte, dysenterie, cholera, longontsteking, meningitis, meningokokken pemfigoïd, pemphigus, reumatoïde artritis, gonorroe, chlamydia. Minocycline kan ook worden voorgeschreven om ernstige infecties van de huid (acne, rosacea) te behandelen; rectum, urethra en cervix infecties.

Mestacine (Minomycin) Routebeschrijving

Neem deze medicatie precies zoals uw arts het heeft voorgeschreven. U moet zorgvuldig volg alle aanwijzingen om u door een arts. Voorkom het overschrijden van uw dosis of het nemen van de medicatie langer dan werd geadviseerd door uw arts. Slik het geheel door met een vol glas water of melk. Het kan ook gelijktijdig worden ingenomen met voedsel. Deze medicatie wordt niet gekauwd, gebroken of gebroken tijdens het gebruik. Dit is een verlengde afgifte tablet gericht om medicijnen langzaam los nadat u het hebt ingeslikt. Als de tablet breken kan te veel van het geneesmiddel vrij kunnen komen meteen, wat niet wenselijk is.

Mestacine (Minomycin) Voorzorgsmaatregelen

Houd alle artsen, tandartsen en apothekers die u bezoekt, dat u het nemen van deze medicatie. In het geval dat u op het punt om te beginnen met het nemen van nieuwe medicijnen of voedingssupplementen, raadpleeg dan uw arts of apotheker dat u al Mestacine. Deze medicatie kan uw alertheid en reacties beïnvloeden, dus wees voorzichtig tijdens het rijden of met iets dat moet u alert en attent doen. Voorkomen dat oververhit of uitgedroogd tijdens het sporten in warm weer. Verbruik geen alcohol als het kan interageren met Mestacine. Volg de instructies van uw arts over het type en de hoeveelheid vloeistoffen, maaltijden, voedingssupplementen en andere medicijnen je mag nemen. Vermijd het gebruik van dit medicijn na de vervaldatum.

Mestacine (Minomycin) Contra

Deze medicatie kan niet worden gebruikt in het geval dat u zwanger bent (plan bent zwanger te worden) of borstvoeding geven; als je ooit hebt getoond een allergische reactie op minocycline, of enige andere tetracycline antibiotica; als u lupus, een ernstige nierziekte. Mestacine wordt niet gegeven aan kinderen van acht jaar en jonger, tenzij voorgeschreven door de kinderarts.

Mestacine (Minomycin) Mogelijke bijwerking

De meest voorkomende bijwerkingen zijn: misselijkheid, braken, diarree, duizeligheid, licht gevoel in het hoofd, wankel, vermoeidheid, verlies van eetlust, hoofdpijn, allergische reacties zoals huiduitslag of netelroos, zwelling van het gezicht of tong, moeite met slikken, brandend in de keel of voedsel buis; huid, nagels, tanden en mond kleuring. Dit is niet een volledige lijst van alle mogelijke bijwerkingen. Anderen kunnen bij sommige mensen en er kunnen sommige bijwerkingen nog toe onbekend. In het geval dat je hebt ervaren een bijwerking optreedt die niet in bovenstaande lijst, onmiddellijk uw arts of plaatselijk antigifcentrum te melden.

Mestacine (Minomycin) Drug interacties

Mestacine is in staat om te communiceren met isotretinoïne of etretinaat (medicijnen die verband houden met vitamine A, gebruikt om ernstige acne te behandelen / psoriasis dat heeft nagelaten om te reageren op andere behandelingen); warfarine; antacida; geneesmiddelen die ijzer en calcium; penicilline; laxeermiddelen; anticonceptiepil. Mestacine kan de effectiviteit van de pil verminderen, zodat uw arts kan aanbevelen om een ​​aanvullende anticonceptiemethode te gebruiken. U moet ook uw arts of tandarts dat u gebruikt Mestacine als je verwacht dat een operatie of tandheelkundige ingreep met narcose hebben.

Mestacine (Minomycin) Gemiste dosis

Als u uw dosis hebt overgeslagen, neem deze dan zo snel mogelijk. In het geval dat het in de buurt van de tijd voor de volgende inname, vermijd de gemiste dosis en uw gewone doseringsschema. Vermijd het compenseren een gemiste dosis door het nemen van een extra een.

Mestacine (Minomycin) Overdose

Als u vermoedt dat u te veel van dit medicijn gebruikt hebben, vragen dringende medische aandacht meteen. Doe dit zelfs als er geen tekenen van ongemak of vergiftiging. U kunt dringend medische hulp nodig. De meest voorkomende symptomen van overdosering kunnen zijn: misselijkheid, braken, spijsverteringsproblemen (buikpijn, aanhoudende diarree), vermoeidheid, daling van de bloeddruk.

Mestacine (Minomycin) Opslag

Deze medicatie wordt opgeslagen in een koele en droge plaats bij een temperatuur tussen 15-25 C (59-77 F), uit de buurt van zonlicht, hitte en vocht. Neem dit medicijn niet op in de badkamer. Houd dit product buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Mestacine