Koop MicardisKoop Micardis zonder Recept

Micardis Algemene informatie

Micardis behoort tot een klasse van geneesmiddelen die bekend staat als angiotensine II receptor antagonisten. Deze medicijnen verlagen de bloeddruk door het blokkeren van de acties van een chemische stof (angiotensine II) dat ervoor zorgt dat bloedvaten zich vernauwen of te scherpen. Het wordt gebruikt voor de behandeling van milde tot matige hoge bloeddruk. Hoge bloeddruk verlaging helpt voorkomen dat beroertes, hartaanvallen en nierproblemen. Deze medicatie kan ook worden gebruikt om congestief hartfalen te behandelen en beschermen van de nieren tegen schade als gevolg van diabetes.

Micardis Routebeschrijving

Neem Micardis precies zoals voorgeschreven door uw arts. De aanbevolen dosis voor volwassenen is 80 mg eenmaal per dag op hetzelfde tijdstip iedere dag, met of zonder voedsel. Mensen met een verminderde leverfunctie worden meestal gegeven 40 mg eenmaal per dag te beginnen. De aanbevolen startdosering voor de meeste mensen met hoge bloeddruk (hypertensie) is 40 mg eenmaal per dag. De aanbevolen dosering voor de toepassing van het risico van cardiovasculaire problemen (zoals hartaanvallen, beroertes en verwante sterfgevallen) bij mensen met een hoog risico voor dergelijke problemen is 80 mg per dag. Uw dosering moet worden ingenomen via de mond met een glas water, met of zonder voedsel. Gebruik het op hetzelfde tijdstip iedere dag. Dit geneesmiddel kan de kaliumspiegel verhogen, die zelden ernstige bijwerkingen zoals spierzwakte of zeer traag hartslag kan veroorzaken. Laat kaliumsupplementen niet nemen. Blijven nemen van deze medicatie, zelfs als u zich goed voelt.

Micardis Voorzorgsmaatregelen

Alvorens Micardis u met uw arts te praten als u hart-en vaatziekten, waaronder congestief hartfalen, leverziekte, cirrose, galstenen of andere galblaas problemen, nier-en vaatziekten of nierfalen, hoge bloedspiegels van kalium , verlies van lichaamsvocht en mineralen, eventuele allergieën. Dit geneesmiddel kan u duizelig maken. Rijd niet of taken die alertheid vereisen. Limiet alcoholhoudende dranken. Ouderen kunnen gevoeliger zijn voor de effecten van dit geneesmiddel.

Micardis Contra

Je moet Micardis niet gebruiken als u allergisch bent voor telmisartan of voor een van de bestanddelen van de medicatie, zwanger bent of borstvoeding geeft.

Micardis Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u pijn in de rug, obstipatie, diarree, bovenste luchtweginfectie, nervositeit, slapeloosheid, hartkloppingen, duizeligheid, loopneus of verstopte neus, keelpijn, eczeem, flauwvallen, huiduitslag, hoofdpijn, brandend maagzuur, gewrichtspijn, netelroos, pijn op de borst, zwelling van de enkels, verandering van gezichtsvermogen, zwelling van het gezicht, lippen, tong of keel, moeite met ademhalen. Als je andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts.

Micardis Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere medicijnen die u gebruikt, in het bijzonder: diuretica (furosemide, hydrochloorthiazide, Metolazon, Torsemide), ACE-remmers (ramipril, enalapril, lisinopril), lithium, digoxine, niet-steroïde anti-inflammatoire drugs (diclofenac, celecoxib, ibuprofen, meloxicam, indometacine), kalium-bevattende producten (kalium gluconaat, zoutvervangers, kaliumchloride). Interactie tussen twee medicijnen betekent niet altijd dat je moet stoppen met een van hen. Vertel uw arts over alle recepten, over-the-counter, en kruiden medicijnen die u gebruikt.

Micardis Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Micardis Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn pijn in de rug, snelle of langzame hartslag, ernstige duizeligheid of flauwvallen.

Micardis Opslag

Bewaar de medicijnen op kamertemperatuur tussen de 59-86 graden F (15-30 ° C) uit de buurt van licht en vocht. Laat de drugs niet op in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Micardis