Koop MotiliumKoop Motilium zonder Recept

Motilium Algemene informatie

Motilium wordt voorgeschreven voor de behandeling van braken van verschillende oorsprong, hikken, atonic maag-darmkanaal, de noodzaak om de peristaltiek voor X-ray onderzoek te versnellen, dispepsia veroorzaakt door trage maag, gastro-oesofageale reflux, oesofagitis, gas, zuurbranden met of zonder passage van maaginhoud in de mond. Het werkt het blokkeren pereferal en centrale dophamin receptoren. Het verzacht misselijkheid en verstopping.

Motilium Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. De initiële dosis is 10 mg 3-4 keer per dag. Het kan worden verhoogd tot 20 mg 3-4 keer per dag. Neem het geneesmiddel 30 minuten voor de maaltijd.

Motilium Voorzorgsmaatregelen

Vrouwen die borstvoeding geven kan niet de medicijnen in te nemen. Zwangere vrouwen kunnen het pas na goedkeuring van de arts.

Motilium Contra

Patiënten die overgevoelig zijn, bloeding in het maagdarmkanaal, mechanische intestinale obstructie, perforatie van de maag of darmen, prolactinom en kinderen kunnen niet de medicijnen in te nemen.

Motilium Mogelijke bijwerking

Bijwerkingen kunnen zijn: voorbijgaande spasmen van de darm, allergische reacties (huiduitslag, urticaria), hyperprolactinemie (galactorroe, gynaecomastie).

Geneesmiddelinteractie

Motilium kan interageren met domperidon, anticholinerge medicatie, azol-antimycotica, macrolide antibiotica, HIV-proteaseremmers, nefazodon (antidepressivum).

Motilium Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Motilium Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis zoek onmiddellijk medische hulp. De symptomen van overdosering zijn slaperigheid, desoriëntatie, extrapiramidale stoornis.

Motilium Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 59-77 F (15-25 C) uit de buurt van licht en vocht, kinderen en huisdieren.

Koop Motilium