Koop NeurontinKoop Neurontin zonder Recept

Neurontin Algemene informatie

Gabapentine is een anti-epileptische medicatie, ook wel een anti-epilepticum. Het beïnvloedt chemicaliën en zenuwen in het lichaam die betrokken zijn bij het veroorzaken van toevallen en sommige vormen van pijn.

Neurontin Routebeschrijving

Neurontin kan worden ingenomen met of zonder voedsel met een glas water. Niet fijn, kauwen, of breken een verlengde afgifte tablet. Stop niet met Neurontin voor aanvallen, zonder eerst te praten met uw arts, zelfs als je goed te voelen. Je hebt misschien verhoogde inbeslagnames als u stopt met het gebruik van Neurontin plotseling. Volg de aanwijzingen op uw recept label.

Neurontin Voorzorgsmaatregelen

Je moet niet te gebruiken Neurontin als u allergisch bent voor gabapentine zijn. Alvorens het, informeer uw arts als u een nier, lever of hart-en vaatziekten. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens het gebruik van deze medicatie. Drink geen alcohol en roken.

Neurontin Contra

Vermijd het nemen van Neurontin als u allergisch bent voor gabapentine zijn.

Neurontin Mogelijke bijwerking

Dit geneesmiddel kan uitbarsting, jeuk, hoofdpijn, misselijkheid, etc. Meld eventuele nieuwe of verergerende symptomen met uw arts veroorzaken.

Geneesmiddelinteractie

Informeer uw arts als u een kruiden-producten had gebruikt. Het geneesmiddel kan samenwerken met antacida, morfine, naproxen en sevelamer. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie.

Neurontin Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Neurontin Overdose

Informeer uw arts als u denkt dat u een groot deel van de drugs heb gebruikt. Overdosering symptomen kunnen zijn: wazig zien, duizeligheid, misselijkheid, gevoel van flauwvallen, onduidelijke spraak.

Neurontin Opslag

Bewaar uw medicijnen op kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C). Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Neurontin