Koop NolvadexKoop Nolvadex zonder Recept

Nolvadex Algemene informatie

Nolvadex behoort tot de klasse van anti-oestrogenen. Het geneesmiddel wordt voorgeschreven voor de behandeling van borstkanker. Dit soort medicatie gedraagt ​​zich als een antagonist van oestrogeen receptor en volledig voorkomt oestrogeen invloed op tumoren veroorzaakt door dit hormoon. Blokkade van oestrogeen Nolvadex stopt tumorgroei. Nolvadex behandelt kanker die is uitgezaaid naar andere delen van het lichaam. Het kan worden gebruikt door vrouwen die een hoog risico op borstkanker en vrouwen met DCIS (na operatie en bestraling) om het risico van borstkanker te verlagen.

Nolvadex Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Neem het met een groot glas water. Neem niet meer dan de voorgeschreven dosering. De aanbevolen dosering van tamoxifen is 20 mg tot 40 mg per dag in 1 dosis of verdeeld over 2 doses. Het kan worden ingenomen met of zonder voedsel.

Nolvadex Voorzorgsmaatregelen

Alvorens tamoxifen, raadpleeg dan uw arts of apotheker als u allergisch bent; of als u nog andere allergieën. Wordt behandeld met Nolvadex moet de patiënt worden gecontroleerd op een abnormale vaginale bloeden, veranderingen in de menstruatie, verandering in de vaginale afscheiding, of pijn in het bekken of druk. Het kan de mogelijkheid endometrial kankerontwikkeling verhogen. Voor het gebruik van deze medicatie, vertel uw arts of apotheker in uw medische geschiedenis, met name van: een hoog cholesterol / triglyceriden, beperkte of geen vermogen om te lopen (immobiliteit), diabetes, hoge bloeddruk, roken, staar, leverziekte.

Nolvadex Contra

Zwangere en zogende vrouwen en patiënten met overgevoeligheid voor Nolvadex kan het middel niet gebruiken. Patiënten met oogziekten, hyperlipidemie, leukopenie, trombocytopenie, hypercalciëmie, ernstige tromboflebitis, trombo-embolie en moeten worden gecontroleerd.

Nolvadex Mogelijke bijwerkingen

Vaak voorkomende bijwerkingen zijn opvliegers, milde misselijkheid of braken, gewichtstoename, abnormale menstruatie, pijn in de botten, huiduitslag, duizeligheid, krampen in de benen, gele ogen of huid, onverwachte vaginale bloeden, visie veranderingen (bijvoorbeeld wazig zien), huiduitslag, jeuk, zwelling van het gezicht, tong, keel, ernstige duizeligheid, moeilijkheden met ademhalen. Dit is niet een volledige lijst van mogelijke bijwerkingen. Als je andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts of apotheker.

Geneesmiddelinteractie

De medicijnen kunnen afwijkingen in lever en bloedonderzoek veroorzaken, zodat een regelmatige monitoring van bijwerkingen veroorzaakt door Nolvadex nodig. In elk teken van bijwerking zou een patiënt zijn arts te raadplegen.

Nolvadex Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Nolvadex Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis zoek onmiddellijk medische hulp. Symptomen van overdosering kunnen zijn: beven, onvast lopen, flauwvallen, onregelmatige hartslag.

Nolvadex Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 20-25 C (68-77 F).

Koop Nolvadex