Koop PaxilKoop Paxil zonder Recept

Paxil Algemene informatie

Paxil is een selectieve serotonine heropname remmer. Het wordt voorgeschreven voor de behandeling van ernstige depressie geassocieerd met stemmingsstoornissen, body stoornis en angst.

Paxil Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Neem het met een glas water. Slikken pil het geheel. Neem niet meer dan de aanbevolen dosis.

Paxil Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Seroxat Vertel uw arts als u een allergische reactie op het, bipolaire verwarring, nier-, lever-of oogproblemen. Middelbare leeftijd mensen kunnen gevoeliger zijn voor de geneeskunde.

Paxil Contra

Zwangere en zogende vrouwen en patiënten met overgevoeligheid voor Paxil kan het middel niet gebruiken.

Paxil Mogelijke bijwerking

Bijwerkingen kunnen zijn: snelle en onregelmatige pols, tremor, angst, wazig zien, braken, koorts en diarree. Ernstige bijwerkingen zijn onwaarschijnlijk.

Geneesmiddelinteractie

Paxil kan interageren met de volgende medicnes: MAO-remmers, anti-aritmica, serotonine-noradrenaline heropname remmers, antipsychotica, H2-receptor antagonisten.

Paxil Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Paxil Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn pijn op de borst, misselijkheid, onregelmatige hartslag, en gevoel licht in het hoofd of flauwvallen.

Paxil Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Paxil