Koop PromethazineKoop Promethazine zonder Recept

Promethazine (Phenergan) Algemene informatie

Promethazine is een antihistaminicum. Het blokkeert de werking van de natuurlijke chemische histamine in je lichaam. De drug wordt gebruikt om allergische symptomen zoals jeuk, loopneus, niezen, jeukende of tranende ogen, netelroos, en jeukende huiduitslag te behandelen. Promethazine voorkomt ook reisziekte, en behandelt misselijkheid en braken of pijn na de operatie. Het wordt ook gebruikt als een kalmerend middel of slaapmiddel.

Promethazine (Phenergan) Routebeschrijving

Promethazine kan worden ingenomen met of zonder voedsel of melk. Neem Promethazine precies zoals voorgeschreven door uw arts. Op genezing allergie de benodigde dosis is 25 mg voor het slapen gaan. U kunt de dosis binnen twee uur als essentieel herhalen. Voor genezing reisziekte 25 mg tweemaal per dag.

Promethazine (Phenergan) Voorzorgsmaatregelen

Promethazine kan uw denken of reacties beïnvloeden. Wees voorzichtig wanneer u rijdt of iets dat moet u worden wakker en alert te doen. Geen alcohol, die enkele van de bijwerkingen van Promethazine kan verhogen. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens de behandeling. Laat Promethazine niet gebruiken zonder vertel uw arts als u borstvoeding geeft een baby. Vermijd blootstelling aan zonlicht. Promethazine kan uw huid gevoeliger maken voor zonlicht.

Promethazine (Phenergan) Contra

Het geneesmiddel mag niet worden gegeven aan een kind jonger dan 2 jaar oud. Vermijd het gebruik van het geneesmiddel in coma, of allergie voor onderdelen of ademhaling symptomen.

Promethazine (Phenergan) Mogelijke bijwerking

Het geneesmiddel kan een allergie, netelroos, hersenschudding, sialorrhea, angstig, zweten, stuipen, koorts of griep symptomen, epiphora, misselijkheid, geelzucht veroorzaken, urineren minder dan normaal of helemaal niet, op de borst pijn, slappe pols en ademhaling, duizeligheid, benauwdheid in de neus en problemen met orgasme. Indien nodig vragen dringende medische hulp in een keer.

Geneesmiddelinteractie

Promethazine kunnen samenwerken met lithium, atropine, belladonna, benztropine, dimenhydrinaat, methscopolamine, bloeddruk medicijn propranolol, een bloedverdunner, luchtwegverwijders, urine-medicijnen, een MAO-remmer, geneesmiddelen voor de ziekte van Parkinson te behandelen, om behandelen maagzweer. Merk ook op dat de interactie tussen twee medicijnen betekent niet altijd dat je moet stoppen met een van hen. Vertel uw arts over al uw recept.

Promethazine (Phenergan) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Promethazine (Phenergan) Overdose

Call dringende medische hulp als u denkt dat u teveel van dit geneesmiddel heeft gebruikt. Overdosering symptomen kunnen zijn: pijn op de borst, ziekte, traagheid, epilepsie of duizeligheid.

Promethazine (Phenergan) Opslag

Bewaar uw medicijnen op kamertemperatuur tussen tussen 59-77 graden F (15-25 graden C). Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Promethazine