Koop ProscarKoop Proscar zonder Recept

Proscar Algemene informatie

Proscar wordt voorgeschreven voor de behandeling van benigne prostaathyperplasie (goedaardige vergroting van de prostaat). Het actieve ingrediënt is Finasteride. Het geneesmiddel helpt urineretentie verminderen, controleren ziektesymptomen en het risico van een operatie.

Proscar Routebeschrijving

Het is aanbevolen om de drug te nemen met een glas water, met of zonder voedsel. Wenden tot uw arts met betrekking tot de juiste dosis voor u.

Proscar Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling vertel uw arts als u allergisch bent voor een bestanddeel van het geneesmiddel of andere allergieën.

Proscar Contra

Vrouwen, kinderen en patiënten met overgevoeligheid voor het geneesmiddel niet kan gebruiken Proscar. Duizeligheid, ongewone zwakte, slaperigheid, slapeloosheid, wazig zicht, loopneus, ejaculeren problemen:

Proscar Mogelijke bijwerkingen

Bijwerkingen kunnen de volgende zijn. Als je een van de volgende bijwerkingen pijnlijke penis erectie die duurt 4 uur of langer ervaren, ernstige duizeligheid of flauwvallen contact onmiddellijk uw arts.

Geneesmiddelinteractie

Voordat u begint te nemen Proscar dan uw arts over alle geneesmiddelen die u mag gebruiken.

Proscar Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Proscar Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn pijn op de borst, misselijkheid, onregelmatige hartslag, en gevoel licht in het hoofd of flauwvallen.

Proscar Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Opmerking

De informatie op de site informatie heeft een algemeen karakter. Opmerking Neem deze informatie kan niet worden gebruikt voor zelf-behandeling en zelfdiagnose. Moet u overleggen met uw arts of gezondheidszorg adviseur over eventuele specifieke instructies van uw conditie. De informatie is betrouwbaar, maar we geven toe het kan fouten bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, bijzondere of andere schade veroorzaakt door het gebruik van deze informatie op de site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.

Koop Proscar