Koop ProtonixKoop Protonix zonder Recept

Algemeen

Protonix is ​​in een groep van geneesmiddelen genaamd protonpompremmers. Het vermindert de hoeveelheid zuur in de maag. Het geneesmiddel wordt gebruikt om erosieve esophagitis, beschadiging van de slokdarm tegen maagzuur en andere aandoeningen waarbij overmatig maagzuur, zoals Zollinger-Ellison syndroom. Protonix is ​​niet voor onmiddellijke verlichting van de symptomen van brandend maagzuur.

Protonix Routebeschrijving

Protonix tabletten kunnen worden ingenomen met of zonder voedsel. Vermijd breken, kauwen, of het breken van de tablet. Neem Protonix precies zoals voorgeschreven door uw arts. Ter voorkoming van maag of twaalfvingerige darm zweren, gastro-oesofageale reflux ziekte Protonix is ​​40 mg per dag gedurende 4 weken. United behandeling met antibiotica gericht uit te roeien H. pylori bij patiënten met zweren in de maag en de twaalfvingerige darm vereist Protonix 40 mg per dag verdeeld over twee doses: een tablet voor het ontbijt en voor het avondeten.

Protonix Voorzorgsmaatregelen

Een langdurige behandeling met Protonix kan het ook moeilijker maken voor je lichaam om te absorberen vitamine B-12, wat resulteert in een tekort aan deze vitamine. Symptomen van een vitamine B-12 tekort kan langzaam ontwikkelen en omvatten bleke huid, zwakte, vermoeidheid, snelle ademhaling. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens de behandeling, of als u borstvoeding geeft.

Protonix Contra

Gebruik het niet als u een allergische reactie of lever ziekte. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie.

Protonix Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergie, duizelig, slapeloosheid of asthenie, snelle hartslag, stuiptrekkingen of spierpijn.

Geneesmiddelinteractie

Protonix mag niet samen met atazanavir of nelfinavir. Vertel uw arts als u het nemen van een van deze medicijnen om HIV of aids te behandelen.

Protonix Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Protonix Overdose

Overdosering symptomen zijn onbekend. Vragen dringende medische hulp als u denkt dat u teveel van dit geneesmiddel heeft gebruikt.

Protonix Opslag

Bewaar uw medicijnen bij kamertemperatuur tussen 15-30 C (59-86 F). Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Protonix