Koop Quibron-tKoop Quibron-t zonder Recept

Quibron-t (Theo-24 Sr) Algemene informatie

Quibron-t is een orale medicatie gebruikt om verwijding van de luchtwegen veroorzaakt door het ontspannen van de bronchiale spieren. Het is een krachtige bronchodilator effectief tegen chronische obstructieve longziekten, zoals astma, longemfyseem en bronchitis. Theophylline is vergelijkbaar met cafeïne en helpt ontspannen bronchiale gladde spier; bevordert hartspier contractiliteit en efficiëntie; wijzigt de kracht / snelheid van spieren contractie, verhoogt de hartslag, bloeddruk en renale bloedstroom.

Quibron-t (Theo-24 Sr) Routebeschrijving

Neem deze medicatie precies zoals uw arts het heeft voorgeschreven. U moet zorgvuldig volg alle richtingen. Voorkom het overschrijden van uw dosis of het nemen van de medicatie langer dan werd geadviseerd. Deze medicatie wordt niet gekauwd, gebroken of gebroken tijdens het gebruik, dus je moet het geheel doorslikken met een vol glas water of melk. De aanbevolen dosis voor volwassenen omvat een 150-milligram pillen genomen om de 12 uur. Maximaal getolereerde dosering is 600 milligram per dag genomen. Kinderen van 6 tot 16 jaar oud gebruik van deze medicatie, mits de juiste dosering wordt zorgvuldig berekend met betrekking tot het kind het gewicht van het lichaam.

Quibron-t (Theo-24 Sr) Voorzorgsmaatregelen

Houd alle artsen, tandartsen en apothekers die u bezoekt, dat u het nemen van deze medicatie. In het geval u over om te beginnen met nieuwe geneesmiddelen, raadpleeg dan uw arts of apotheker dat u al Quibron-t Deze medicatie wordt voorgeschreven voorzichtig in het geval dat uw anamnese omvat diabetes, thyreotoxicose (overactiviteit van de schildklier), hypertensie of lever ziekten. Verbruik geen alcohol als het interactie kan veroorzaken en vermijd roken tijdens het gebruik van dit product als het versnelt de eliminatie van de Quibron-t uit het lichaam. Gebruik dit medicijn niet te gebruiken in het geval dat u zwanger bent (plan bent zwanger te worden) of borstvoeding geven. Volg de instructies van uw arts over het type en de hoeveelheid vloeistoffen, maaltijden, voedingssupplementen en andere medicijnen je mag nemen met dit product. Gebruik dit medicijn niet gebruiken na de vervaldatum.

Quibron-t (Theo-24 Sr) Contra

Dit geneesmiddel is gecontra-indiceerd bij patiënten die een allergische reactie op een bestanddeel van het product te hebben weergegeven. Vermijd het nemen van Theo-24 Cr in het geval u het nemen van medicatie gericht op het maagzuur en maagzweren (cimetidine) of anti-epileptica worden gebruikt in de behandeling van epilepsie (carbamazepine) te behandelen.

Quibron-t (Theo-24 Sr) Mogelijke bijwerking

Ernstige bijwerkingen kunnen zijn: migraine, slaapstoornissen (slapeloosheid), rusteloosheid, braken, tremoren, hartkloppingen, epileptische aanvallen (aanvallen), bitterheid en veelvuldig urineren. Minder ernstige bijwerkingen zijn misselijkheid, verlies van eetlust, gewichtsverlies, duizeligheid, somnolency. Dit is niet een volledige lijst van alle mogelijke bijwerkingen. Anderen kunnen bij sommige patiënten kan er een aantal bijwerkingen nog toe onbekend. In het geval dat je hebt ervaren een bijwerking optreedt die niet in bovenstaande lijst, onmiddellijk uw arts of plaatselijk antigifcentrum te melden.

Quibron-t (Theo-24 Sr) Drug interacties

Deze medicatie is in staat om te communiceren met een klasse van anti-epileptica, stemming-stabiliserende medicijnen (carbamazepine) gebruikt om epilepsie en bipolaire stoornis te behandelen; antidepressiva die fungeren als selectieve serotonine heropname remmers (fluvoxamine); sympathicolytica bètablokkers (propranolol) dat hypertensie, paniek en angst te behandelen; breed-spectrum geneesmiddelen met antibacteriële eigenschappen, fungiciden, parasiticiden (tiabendazole, enoxacine); een klasse van macrolide antibiotica (erytromycine); een klasse van bacteriële antibiotica van de rifamycinegroep (rifampicine); histamine H2-receptorantagonisten die de productie van zuur in de maag te remmen (cimetidine); Sint-janskruid.

Quibron-t (Theo-24 Sr) Gemiste dosis

In het geval u uw dosis gemist neem deze dan in zodra u het zich herinnert. Als je ziet het in de buurt van de tijd voor de volgende dosis, slaat u het nemen van de gemiste dosis. Verhogen nooit de aanbevolen dosis. U kunt de voorgeschreven dosis volgende dag op het moment dat je gewend bent om het te nemen op een regelmatige basis.

Quibron-t (Theo-24 Sr) Overdose

Symptomen van overdosering zijn epileptische aanvallen, rusteloosheid, braken, tremoren, hartkloppingen, slapeloosheid. Epileptische aanval veroorzaakt door theofylline overdosis kan ook leiden tot dodelijke afloop, dus onmiddellijk contact op met uw plaatselijke antigifcentrum, mede met uw arts of apotheker als u vermoedt dat u te veel van het medicijn hebben gebruikt.

Quibron-t (Theo-24 Sr) Opslag

Bewaar dit product uit de buurt van zonlicht, hitte en vocht bij kamertemperatuur tussen 59-77 C (of 15-25 F). Bewaar het apparaat niet in de badkamer. Houd dit product buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Quibron-t