Koop Retin-AKoop Retin-A zonder Recept

Retin-A Algemene informatie

Retin-A heeft als werkzaam bestanddeel tretinoïne. Het is de zure vorm van vitamine A. Het geneesmiddel kan worden voorgeschreven voor de behandeling van acne vulgaris en keratose pilaris.

Retin-A Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel toe te passen op de schone, droge gezicht vermijden van geïrriteerde huid. Let op u, het kan 6-9 weken duren om het effect te zien.

Retin-A Voorzorgsmaatregelen

Wees voorzichtig aanbrengen van de crème; vermijd de gebieden rond de ogen en lippen. Middelbare leeftijd mensen kunnen gevoeliger zijn voor Retin-A. Voordat u begint met uw behandeling Vertel uw arts als u eczeem of overmatige gevoeligheid voor de zon. Informeer uw arts als u zwanger bent of borstvoeding.

Retin-A Contra

Patiënten die overgevoelig zijn voor Retin-A kan het middel niet gebruiken. Roodheid, schilfering, jeuk en branden:

Retin-A Mogelijke bijwerkingen

Bijwerkingen kunnen de volgende zijn. Ernstige bijwerkingen zijn onwaarschijnlijk. Als u merkt dat een bijwerking optreedt die niet in bovenstaande lijst neem dan contact op met uw arts onmiddellijk.

Retin-A Drug interacties

Retin-A kan interageren met de volgende geneesmiddelen: benzoylperoxide, salicylzuur, tetracycline, sulfa drugs.

Retin-A Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Retin-A Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn pijn op de borst, misselijkheid, onregelmatige hartslag, en gevoel licht in het hoofd of flauwvallen.

Retin-A Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Gebruik uw medicijnen niet bewaren in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Retin-A