Koop RhinocortKoop Rhinocort zonder Recept

Rhinocort Algemene informatie

Rhinocort is een medicijn dat behoort tot de klasse van de corticosteroïden. Het wordt voorgeschreven voor de preventie en het vrijkomen van hooikoorts. Het werkzame bestanddeel is budesonide. Rhinocort behandelt en regelt het aanbod van hooikoorts symptomen (niezen, loopneus, jeuk, oogklachten en nasale verstopping).

Rhinocort Routebeschrijving

Om hooikoorts symptomen te voorkomen moet u uw behandeling met Rhinocort 1-2 weken voordat u wordt blootgesteld aan allergenen te starten. Overleg met uw arts over een exacte dosering. In het algemeen is het raadzaam om Rhinocort een of twee keer per dag te gebruiken - het zou moeten zijn 4 verstuivingen in elk neusgat per dag, zodat u deze dosis kan nemen van alle in de ochtend, of u kunt het scheiden in 2 verstuivingen in elk neusgat in de ochtend en 's avonds. 1-2 sprays in elk neusgat in de ochtend: nadat je het gevoel dat je conditie werd beter moet u uw dosering veranderen. Raadpleeg uw arts als na de 7e dag van de behandeling van uw aandoening zal niet veranderen.

Rhinocort Voorzorgsmaatregelen

Je moet overleggen met uw arts voordat u begint met de behandeling met Rhinocort en bespreken alle details van uw allergieën en ziekten en de mogelijke reactie op dit geneesmiddel, vooral als u zwanger bent, zwanger te worden of borstvoeding, als je het nemen van eventuele voorgeschreven medicijnen en niet voorgeschreven, kruidenproducten of voedingssupplement, als je neus, sinus of infectie op de borst, recent letsel of een operatie aan uw neus, open wondjes in je neus, ernstige neusverstopping of obstructie, tuberculose (tbc).

Rhinocort Contra

Gebruik geen Rhinocort als u allergisch bent voor een van de onderdelen ervan, als je mifepriston gebruiken.

Rhinocort Mogelijke bijwerkingen

Mogelijke bijwerkingen zijn: hoofdpijn duizeligheid, vermoeidheid, niezen na het spuiten of geïrriteerde neus, neusbloedingen, korst, droge neus of mond, jeuk of een zere keel, hoesten, verhoogde hoeveelheid sputum. Je moet bellen voor medische hulp onmiddellijk, als je het gevoel een aantal symptomen van meer ernstige bijwerkingen, zoals: zwelling van het gezicht, lippen, mond, tong of keel, wat moeilijkheden bij het slikken of ademhalen, ernstige huiduitslag, een maagzweer kan veroorzaken (open wonde) in je neus, teken of symptomen van een nasale of sinus-infectie, zoals koorts, pijn of zwelling, of verkleurd neusuitvloeiing.

Geneesmiddelinteractie

Je moet overleggen met uw arts over de interactie tussen Rhinocort en de andere drugs, vooral met andere geneesmiddelen met bijnierschorshormonen, zoals tabletten, astma-inhalers, neussprays of oog / neusdruppels; geneesmiddelen gebruikt voor de behandeling van schimmelinfecties (zoals ketoconazol, itraconazol); cimetidine, een geneesmiddel dat wordt gebruikt om reflux en maagzweren; bepaalde antibiotica geneesmiddelen (waaronder erytromycine, claritromycine).

Rhinocort Gemiste dosis

Neem nooit meer dan de voorgeschreven dosis, zelfs als u de ene gemist. Proberen om het zo snel mogelijk te nemen. Of, als het te laat is, gewoon overslaan en neem uw dosis meestal de volgende dag op dezelfde tijd regelmatig.

Rhinocort Overdose

In het geval als je denkt dat je zou kunnen worden door een overdosis Rhinocort moet u onmiddellijk medische hulp inroepen. Symptomen van een overdosis Rhinocort volgt: lichamelijke ongemakken; depressie; ademhalingsproblemen; duizeligheid; uitputting; flauwvallen; pijn in de gewrichten; verlies van eetlust; spierpijn; misselijkheid. Een arts spoedeisende hulp als u een van hen ervaren.

Rhinocort Opslag

Bewaren bij kamertemperatuur tussen 68-77 F (20-25 C), in een donkere en droge plaats. Na opening van de aluminium zakje Gebruik Rhinocort binnen 6 maanden.

Koop Rhinocort