Koop SingulairKoop Singulair zonder Recept

Singulair Algemene informatie

Singulair is onderdeel van een groep van geneesmiddelen genaamd leukotriënen modifiers. De werkzame stof in Singulair is natriummontelukast. Het is een recept medicatie gebruikt om astma en allergische rhinitis.

Singulair Routebeschrijving

Gebruik Singulair precies zoals het was voorgeschreven voor u om de beste resultaten te krijgen. Niet fijn, kauwen, of breken van de tablet. Gebruik van dit geneesmiddel met een vol glas water. De aanbevolen Singulair dosering voor volwassenen en adolescenten van 15 jaar is 10 mg per dag. Voor kinderen van 6 tot 14 jaar oud, de dosis is 5 mg eenmaal daags. Voor kinderen van 2 tot 5 jaar oud, is de aanbevolen dosering van Singulair is 4 mg eenmaal daags. Voor kinderen van 6-23 maanden oud, de aanbevolen dosis is een pakket van Singulair orale korrels (4 mg), eenmaal daags.

Singulair Voorzorgsmaatregelen

Niet Singulair gebruiken om een ​​astma-aanval te behandelen. Het wordt niet aanbevolen om het geneesmiddel als u zwanger bent of borstvoeding geeft, voor kinderen onder de 6 jaar.

Singulair Contra

De patiënten die allergisch zijn voor een bestanddeel van dit medicijn kan geen gebruik maken van Singulair.

Singulair Mogelijke bijwerking

Het geneesmiddel kan netelroos, hoofdpijn, zwelling van uw gezicht, lippen, tong, gevoelloosheid, tremoren, veranderingen in stemming of gedrag, depressie, maagklachten, diarree. Als je een van de bijwerkingen hierboven vermeld je ervaart moet stoppen met Singulair en in overleg met uw arts onmiddellijk.

Singulair Drug interacties

Singulair kan interageren met: nitroprusside, nitraten, cisapride, sildenafil medicijnen, hoge bloeddruk drugs, HIV en AIDS medicijnen, fluconazol, itraconazol, ketoconazol. Vergeet niet dat de interactie met een van deze medicijnen betekent niet dat je nodig hebt om te stoppen met behulp van enkele van hen.

Singulair Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Singulair Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn buikpijn, dorst, spiercontractie.

Singulair Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 59-77 graden F (15-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Singulair