Koop StromectolKoop Stromectol zonder Recept

Stromectol Algemene informatie

Stromectol behoort tot de klasse van anthelmintica. Het wordt gebruikt om bepaalde parasitaire rondworm infections.It werkt door verlammende en het doden van parasieten te behandelen.

Stromectol Routebeschrijving

Het is aanbevolen om de instructies van uw arts op te volgen. Neem het op een lege maag met een glas water.

Stromectol Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Stromectol Vertel uw arts als u andere parasitaire infecties, pijn in de rug, de ogen bloeden, kortademigheid, gebrek aan blaas of darmen, problemen beheersen het lopen of staan, mentale veranderingen (bv , verwarring), ongebruikelijke zwakte, of epileptische aanvallen. Het geneesmiddel kan duizeligheid, slaperigheid, duizeligheid, of flauwvallen. Vermijd het drinken van alcoholische dranken. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven kan het middel niet gebruiken.

Stromectol Contra

Patiënten met een allergische reactie op Stromectol kan het niet gebruiken. Misselijkheid, allergie::

Stromectol Mogelijke bijwerkingen

Bijwerkingen kunnen de volgende zijn netelroos, huiduitslag, jeuk, ademhalingsproblemen, beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong, pijn aan de ogen, zwelling of roodheid, flauwvallen, snelle hartslag, koorts, verandering van gezichtsvermogen, gewrichtspijn, rode, gezwollen, blaren of loslating van de huid, toevallen, ernstige duizeligheid of duizeligheid, zwelling van de huid, armen, benen, enkels of voeten, mals of gezwollen lymfeklieren, gele verkleuring van de ogen of de huid.

Geneesmiddelinteractie

Voordat u begint te nemen Stromectol Vertel uw arts over alle geneesmiddelen die u kan nemen, vooral over warfarine.

Stromectol Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Stromectol Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn gevoelloosheid, tintelingen, moeite met ademhalen, verlies van coördinatie, toevallen.

Stromectol Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur lager dan 86 graden F (30 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Niet bewaren in de badkamer. Bewaar alle geneesmiddelen uit de buurt van kinderen en huisdieren.

Koop Stromectol