Koop TegretolKoop Tegretol zonder Recept

Tegretol Algemene informatie

Tegretol (carbamazepine) is een anti-epilepticum. Het werkt door het verminderen van zenuwimpulsen die toevallen en pijn veroorzaken. Het wordt gebruikt om epilepsie en trigeminale neuralgie. Carbamazepine wordt ook gebruikt voor de behandeling van bipolaire stoornis.

Tegretol Routebeschrijving

Neem precies zoals voorgeschreven door uw arts. Gebruik van dit geneesmiddel met een vol glas water per dag, met of zonder voedsel. Niet fijn, kauwen, of breken van de tablet. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar oud, de aanbevolen dosis is 200 mg tweemaal daags. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud, de aanbevolen dosis is 100 mg tweemaal daags.

Tegretol Voorzorgsmaatregelen

Je moet praten met uw arts als u: hart-en vaatziekten, hartritmestoornissen, lever-of nierfalen, eventuele allergieën. Laat uw zorgverlener weten als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Leeftijd mensen kan gevoeliger voor bijwerkingen van het geneesmiddel.

Tegretol Contra

Gebruik geen van deze medicatie gebruiken als u allergisch bent.

Tegretol Mogelijke bijwerking

De meest voorkomende bijwerkingen van Tegretol inbegrepen: duizeligheid, slaperigheid, misselijkheid, braken. Ernstige bijwerkingen zijn: hallucinaties, depressie, bloedarmoede, hypertensie of hypotensie. Get dringende medische hulp als u een van deze bijwerkingen.

Geneesmiddelinteractie

Tegretol kan interageren met vele andere medicijnen: antibiotica (zoals erytromycine, ketoconazol, itraconazol), antipsychotica (bijvoorbeeld Ziprasidone, clozapine), ciclosporine, theofylline etc. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie.

Tegretol Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Tegretol Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis zoek onmiddellijk medische hulp. De overdosis symptomen zijn pijn op de borst, misselijkheid, onregelmatige hartslag, en gevoel licht in het hoofd of flauwvallen.

Tegretol Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C). Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Tegretol