Koop TizanidineKoop Tizanidine zonder Recept

Tizanidine (Zanaflex) Algemene informatie

Tizanidine is een kortwerkende spierverslapper. Het werkt door het blokkeren van zenuwimpulsen die naar de hersenen worden gestuurd. Het geneesmiddel wordt gebruikt om spasticiteit te behandelen door tijdelijk ontspannen spiertonus. Tizanidine kunnen ook worden gebruikt voor de behandeling hoofdpijn.

Tizanidine (Zanaflex) Routebeschrijving

Het kan worden ingenomen met of zonder voedsel met een glas water. Niet fijn, kauwen, of breken een verlengde afgifte tablet. Neem tizanidine precies zoals het was voorgeschreven voor u. Laat het medicijn niet in grotere hoeveelheden.

Tizanidine (Zanaflex) Voorzorgsmaatregelen

Drink geen alcohol en roken. Wees voorzichtig om de medicijnen in te nemen in de leeftijd. Vertel de arts als u een nier of lever ziekte of als u zwanger bent.

Tizanidine (Zanaflex) Contra

Niet gebruiken met een matige of krachtige CYP1A2-remmers. Incourante voor zwangere vrouw, kinderen en mensen met de allergische reacties.

Tizanidine (Zanaflex) Mogelijke bijwerking

Bijwerkingen zijn slaperigheid, constipatie, hoofdpijn, duizeligheid, diarree. Ook kan leiden tot een allergische maar niet noch ernstig. Bespreek met uw arts als u een van hen ervaren.

Geneesmiddelinteractie

Vertel uw arts over alle voorgeschreven en over-the-counter-medicijnen die u gebruikt. Dit geldt ook voor vitaminen, mineralen, kruiden-producten. Met name voorkomen dat het gebruik van de drug met antidepressiva, grapefruitsap, morfine, medicijnen voor slapeloosheid en sommige antibiotica.

Tizanidine (Zanaflex) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Tizanidine (Zanaflex) Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. Overdosering symptomen kunnen breken hartenbreker, duizeligheid en pijn op de borst.

Tizanidine (Zanaflex) Opslag

Bewaar uw medicijnen op kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C). Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Tizanidine