Koop TrentalKoop Trental zonder Recept

Trental Algemene informatie

Trental behoort tot de groep van geneesmiddelen genaamd vasoactieve stoffen. Dit medicijn werkt door het verbeteren van de doorbloeding in de armen en benen. Pentoxifylline wordt gebruikt om chronische circulatiestoornissen van de armen en benen, zoals claudicatio intermittens (perifeer arterieel vaatlijden) of zweren als gevolg van slechte bloedtoevoer behandelen.

Trental Routebeschrijving

Neem Trental precies zoals voorgeschreven door uw arts. De gebruikelijke aanbevolen volwassen startdosering van pentoxifylline is 400 mg tweemaal daags na de maaltijd. Uw arts kan de dosering aanpassen na verloop van tijd als nodig is tot een maximum van 400 mg 3 maal daags. Trental moeten worden genomen door de mond met een vol glas water met voedsel. Inname van dit geneesmiddel met voedsel kan helpen bij misselijkheid en braken te verminderen. Verbetering van de symptomen kan optreden binnen 2-4 weken, maar het kan tot 8 weken voor het volledige voordeel te krijgen.

Trental Voorzorgsmaatregelen

Alvorens Trental je moet praten met uw arts als u een nier-of leverziekte, cirrose, hepatitis, vorige bloeden in de hersenen of het netvlies, of andere bloedingscomplicaties, lage bloeddruk (hypotensie) of zijn het nemen van de bloeddruk medicatie, allergieën. Dit medicijn kan in zeldzame gevallen u duizelig. Rijd niet of taken die alertheid vereisen. Tabak kan uw aandoening verergeren of de gunstige effecten van Trental verlagen door uw bloedvaten vernauwen. Limiet alcoholhoudende dranken. Ouderen kunnen gevoeliger zijn voor de bijwerkingen van deze medicatie.

Trental Contra

Gebruik Trental niet als u allergisch bent voor pentoxifylline, om xanthines (cafeïne, theophylline en theobromine), of voor een van de bestanddelen van de medicatie, bloeden, zwanger bent of borstvoeding geeft, of als je hebt een hartaanval, ernstige coronaire hartziekte, maag-of darmzweer.

Trental Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u een opgeblazen gevoel, diarree, duizeligheid, duizeligheid, blozen, hoofdpijn, brandend maagzuur, misselijkheid, maagklachten, braken, onregelmatige hartslag, bloeden, pijn op de borst, ademhalingsproblemen, netelroos , jeuk, zwelling van de lippen, tong of gezicht, slapeloosheid, nervositeit. Als je andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts.

Trental Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere medicijnen die u gebruikt, in het bijzonder: theofylline, ciprofloxacine, antidiabetesmedicatie medicijnen (glibenclamide, insuline, metformine), erytromycine, aspirine, bloeddruk verminderen van medicatie (metoprolol, ramipril), cimetidine , ketorolac medicijnen die de bloedstolling beïnvloeden (clopidogrel, heparine, warfarine), sympathicomimetische geneesmiddelen (pseudo-efedrine), niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (indomethacine, celecoxib, ibuprofen, diclofenac), bloedplaatjes remmers (clopidogrel, prasugrel). Interactie tussen twee medicijnen betekent niet altijd dat je moet stoppen met een van hen. Vertel uw arts over alle recepten, over-the-counter, en kruiden medicijnen die u gebruikt.

Trental Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Trental Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn opvliegers, ernstige duizeligheid, epileptische aanvallen, slaperigheid, bewusteloosheid, koorts, agitatie, lage bloeddruk (hypotensie), vertraagde hartslag (bradycardie).

Trental Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Laat de drugs niet op in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Trental