Koop TricorKoop Tricor zonder Recept

Tricor Algemene informatie

Tricor wordt gebruikt om hoge cholesterol en hoge triglyceriden te behandelen. Het behoort tot een groep van geneesmiddelen bekend als fibraten. Het werkt door het verhogen van de natuurlijke stof (enzym) dat breekt vetten in het bloed. Het verlagen van het 'slechte' cholesterol en triglyceriden en verhogen van 'goede' cholesterol verlaagt het risico op hart-en vaatziekten en helpt beroertes en hartaanvallen te voorkomen. Verlaging triglyceriden bij mensen met hoge triglyceride bloedspiegels kan ook het risico van alvleesklier (pancreatitis) verminderen.

Tricor Routebeschrijving

Neem Tricor precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem deze medicatie via de mond, meestal eenmaal per dag. Neem elke dosis met een vol glas water. Het kan worden ingenomen met of zonder voedsel. Als u ook bepaalde andere geneesmiddelen om uw cholesterol te verlagen, neem Tricor ten minste 1 uur vóór of ten minste 4-6 uur na het innemen van deze medicijnen. Het is belangrijk om te blijven nemen van deze medicatie, zelfs als u zich goed voelt.

Tricor Voorzorgsmaatregelen

Alvorens Tricor moet u met uw arts als u diabetes, ziekte van de galblaas of galstenen, hart-en vaatziekten, nier-en vaatziekten, nierfalen, lever-en vaatziekten, leverfalen, schildklier problemen (hypothyreoïdie) hebben, welke allergie. Vermijd alcoholische dranken. Alcohol kan triglyceride niveaus te verhogen, en kan ook uw lever beschadigen.

Tricor Contra

Je moet niet Tricor nemen als u allergisch bent voor het, fenofibraat, of een van de niet-actieve bestanddelen van het geneesmiddel, of als u een ernstige leverziekte of een abnormaal hoge leverenzymen, ernstige nierziekte, pre -existing galblaas ziekte of galstenen. Laat uw arts weten als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Tricor Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u een ernstige maag-of buikpijn, aanhoudende misselijkheid, braken, vergeling ogen of huid, donkere urine, spierpijn, gevoeligheid, zwakte, gemakkelijk bloeden, koorts, keelpijn , ongewone vermoeidheid, pijn op de borst, zwelling van de armen of benen, huiduitslag, jeuk, zwelling van het gezicht, tong, keel, ernstige duizeligheid, moeilijkheden met ademhalen. Als je andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts.

Tricor Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere medicijnen die u gebruikt, in het bijzonder: cholesterolverlagende medicijnen (fluvastatine, cerivastatine, simvastatine, lovastatine), ciclosporine, bloedverdunners (warfarine), galzuurbindende harsen (colestipol, colesevelam cholestyramine). Interactie tussen twee medicijnen betekent niet altijd dat je moet stoppen met een van hen. Vertel uw arts of voorschrijver over alle recepten, over-the-counter, en kruiden medicijnen die u gebruikt.

Tricor Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Tricor Overdose

De symptomen van overdosering zijn onbekend. Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer.

Tricor Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 59-77 graden F (15-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Laat de drugs niet op in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Tricor