Koop UroxatralKoop Uroxatral zonder Recept

Algemeen

Uroxatral is in een groep van geneesmiddelen genaamd alfa-blokkers dat werkt door het ontspannen van de spieren in de blaashals en de prostaat. Het wordt gebruikt om de symptomen van een prostaat aandoening genaamd goedaardige prostaathyperplasie.

Uroxatral Routebeschrijving

Neem Uroxatral precies zoals voorgeschreven door uw arts. De aanbevolen dosering is een tablet (10 mg) eenmaal daags na de maaltijd. Je moet consequent nemen Uroxatral na dezelfde maaltijd elke dag. Het nemen van het op een lege maag kan de absorptie van deze drug te verminderen en de effectiviteit ervan te verminderen.

Uroxatral Voorzorgsmaatregelen

Alvorens Uroxatral moet u met uw arts als u problemen met de lever, leverfalen, cirrose, hepatitis, prostaat problemen, hartproblemen, pijn op de borst (angina pectoris), lage bloeddruk (hypotensie) hebben, nierziekte, nierfalen. Laat uw zorgverlener weten als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Dit geneesmiddel kan u duizelig maken. Rijd niet of taken die alertheid vereisen. Limiet alcoholhoudende dranken. Vermijd het eten van grapefruit of het drinken van grapefruitsap. Grapefruitsap kan de hoeveelheid van bepaalde medicijnen in uw bloed verhogen. Wanneer je langzaam stijgen van een zittende of liggende positie.

Uroxatral Contra

Je moet niet Uroxatral nemen als u allergisch bent voor alfuzosine, of een van de niet-actieve bestanddelen van het geneesmiddel, of als u een matige tot ernstige leverziekte, of u bepaalde medicijnen die sterk toenemen nemen het niveau van Uroxatral in uw bloed (schimmeldodende medicijnen of proteaseremmers).

Uroxatral Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u duizeligheid, duizeligheid, hoofdpijn, penis erectie is pijnlijk en duurt 4 uur of langer, verminderde seksuele vermogen, ademhalingsproblemen, netelroos, zwelling van uw gezicht, lippen , tong, vermoeidheid, zwakte, hevige buikpijn, gele verkleuring van de ogen of de huid, aanhoudende misselijkheid, braken, donkere urine, keelpijn, hoesten, loopneus of verstopte neus, onregelmatige hartslag, pijn op de borst. Als je andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts.

Uroxatral Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere medicijnen die u gebruikt, in het bijzonder: HIV / AIDS medicijnen (ritonavir, indinavir, atazanavir, delavirdine), hart of bloeddruk medicijnen (metoprolol, bumetanide, triamtereen), nitraat hart medicijnen (nitroglycerine, isosorbidemononitraat), schimmeldodende medicijnen (voriconazol, itraconazol, fluconazol, ketoconazol), antibiotica (claritromycine, telithromycine), antidepressiva (imipramine, doxepine, amitriptyline, nortriptyline), niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (celecoxib, etodolac, diclofenac, ibuprofen, indomethacine), beta-blokkers (propranolol, bisoprolol, metoprolol, atenolol). Interactie tussen twee medicijnen betekent niet altijd dat je moet stoppen met een van hen. Vertel uw arts of voorschrijver over alle recepten, over-the-counter, en kruiden medicijnen die u gebruikt.

Uroxatral Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Uroxatral Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De symptomen van overdosering zijn flauwvallen, duizeligheid, zwakte, een onregelmatige hartslag.

Uroxatral Opslag

Bewaar het medicament bij kamertemperatuur 77 graden F (25 graden C) uit de buurt van licht en vocht in een strakke verpakking. Laat de drugs niet op in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Uroxatral