Koop ValtrexKoop Valtrex zonder Recept

Valtrex Algemene informatie

Valtrex is een antivirale medicatie die wordt voorgeschreven om bepaalde soorten virussen en uitbraken veroorzaakt door virale infecties te behandelen. De meest bekende van deze virale uitbraken heet herpes, waaronder gordelroos en koude sores.This medicijn helpt alleen maar om uitbraken te voorkomen en verminderen van deze symptomen.

Valtrex Routebeschrijving

Het is aanbevolen om dit geneesmiddel alleen zoals het was voorgeschreven door uw arts, die u helpt om te bereiken de beste results.You dient de behandeling te beginnen met het eerste optreden van de symptomen te nemen. Neem het met of zonder voedsel om de 8 uur (3 keer per dag) gedurende de tijd van een week. Als je de symptomen van genetische herpes nemen tweemaal daags gedurende 5 dagen. Als je de symptomen van een koortslip, neem het maar voor een dag.

Valtrex Voorzorgsmaatregelen

Niet gebruiken als je de problemen met het immuunsysteem, voortgeschreden HIV-infectie heeft of had een beenmerg of nier transplantation.Take de geneeskunde als het was voorgeschreven en verminderen het risico op infectie van uw partner . Gebruik dit geneesmiddel niet als u zwanger bent.

Valtrex Contra

De patiënten met allergische reacties en nierziekte kan dit geneesmiddel niet te gebruiken.

Valtrex Mogelijke bijwerkingen

Valtrex, zoals de meeste voorgeschreven medicijnen kunnen bijwerkingen die variëren van zeer ernstig, zoals nierfalen, toevallen en coma, te mild, zoals hoofdpijn, buikpijn en lichte duizeligheid veroorzaken. Enkele andere mogelijke bijwerkingen zijn depressie, braken, hallucinatie, beverige bewegingen, agressief gedrag en problemen goed te spreken. Ook kan het een allergische reactie zijn. Als je erachter een uitslag als gevolg van het nemen van dit geneesmiddel, ernstige jeuk, verwardheid, koorts, bloed in de urine of een gele verkleuring van de ogen of de huid, onmiddellijk contact op met uw zorgverzekeraar.

Geneesmiddelinteractie

Valtrex werkt samen met probenecide (Benemid) en cimetidine (Tagamet, Tagamet HB). Merk op dat de interactie tussen twee medicijnen betekent niet dat je moet stoppen met een van hen. Het is verplicht om te verbinden met uw arts

Valtrex Gemiste dosis

Als u vergeten bent uw dosis op tijd, doe deze dan in zodra u het zich herinnert. Maar niet nemen als het te laat is of bijna tijd is voor uw volgende dose.Take uw doses van het geneesmiddel op regelmatige tijdstippen. Neem niet meer dan de dosis.

Valtrex Overdose

Elke bekende overdosis symptomen. Als u denkt dat u het uw arts raadplegen verplicht.

Valtrex Opslag

Sla deze medicament bij kamertemperatuur tussen 59-77 graden F (15-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren. Gooi na afloop.

Opmerking

De informatie op de site informatie heeft een algemeen karakter. Opmerking Neem deze informatie kan niet worden gebruikt voor zelf-behandeling en zelfdiagnose. Moet u overleggen met uw arts of gezondheidszorg adviseur over eventuele specifieke instructies van uw conditie. De informatie is betrouwbaar, maar we geven toe het kan fouten bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, bijzondere of andere schade veroorzaakt door het gebruik van deze informatie op de site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.

Koop Valtrex