Koop VentolinKoop Ventolin zonder Recept

Ventolin Algemene informatie

Ventolin is een sympathicomimeticum luchtwegverwijder die de gladde spieren in de luchtwegen, waardoor de lucht te stromen gemakkelijker in en uit de longen ontspant. Het wordt gebruikt voor de behandeling of bronchospasme voorkomen bij mensen met omkeerbare obstructieve ziekte. Ook wordt gebruikt voor de oefening geïnduceerde bronchospasmen voorkomen.

Ventolin Routebeschrijving

Gebruik Ventolin precies zoals het was voorgeschreven voor u. Gebruik het medicijn niet in grotere hoeveelheden. Aanbevolen dosis 2,5 mg, dan kan worden opgetrokken tot 5 mg. Houd inhalator Ventolin schoon en droog, en op te slaan met de dop op het mondstuk.

Ventolin Voorzorgsmaatregelen

Je moet niet gebruiken Ventolin als u allergisch bent voor salbutamol, diabetes, hart-aandoeningen, hoge bloeddruk, hypokaliëmie of stuiptrekkingen zijn. Als u aan bepaalde voorwaarden kunt u een aanpassing van de dosering of speciale tests nodig om dit medicijn veilig kunt gebruiken.

Ventolin Contra

Je moet niet gebruiken Ventolin als u allergisch bent voor de drugs componenten zijn.

Ventolin Mogelijke bijwerking

Stop met het gebruik Ventolin en krijg dringende medische hulp als u speling in alle lichaamsdelen, nervositeit, pauze hartslag, pijn op de borst of schudden. Raadpleeg uw arts voor meer informatie.

Geneesmiddelinteractie

Voordat u Ventolin, vertel uw arts als u het nemen van een andere drugs. Ventolin kan niet samenwerken met tricyclische antidepressiva, bèta-adrenerge en thiazidediuretica.

Ventolin Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Ventolin Overdose

Call dringende medische hulp als u denkt dat u teveel van dit geneesmiddel heeft gebruikt. Overdosering kan tachysystole, hersenschudding, hoofdpijn en ook allergie veroorzaken.

Ventolin Opslag

Bewaar uw medicijnen bij kamertemperatuur. Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Ventolin