Koop VermoxKoop Vermox zonder Recept

Vermox Algemene informatie

Vermox wordt voorgeschreven voor de behandeling van worminfecties. Meestal zijn deze infecties zijn veroorzaakt door pinworm, zweepwormen, haakwormen en rondworm. De actieve component is medendazole. Het medicijn werkt voorkomen wormen groeien of te vermenigvuldigen in je lichaam.

Vermox Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Neem het met een vol glas water.

Vermox Voorzorgsmaatregelen

Het is aanbevolen om de instructies van uw arts op te volgen, was uw kleding en handdoeken.

Vermox Contra

Voordat u begint met uw behandeling met Vermox Vertel uw arts over alle voorwaarden die u kan hebben. Zwangere en borstvoedende vrouwen en kinderen jonger dan 2 jaar mogen niet Vermox nemen.

Vermox Mogelijke bijwerking

Bijwerkingen kunnen zijn: netelroos, zwelling van de lippen, tong, afsluiting van je keel, kortademigheid, buikpijn, koorts of diarree. Als u een van de bijwerkingen die hierboven vermeld je moet contact opnemen met uw arts.

Geneesmiddelinteractie

Vermox kan interageren met de volgende geneesmiddelen: geneesmiddelen tegen epilepsie (ethotoin, fenytoïne, mefenytoïne en carbamazepine). Vertel uw arts over alle geneesmiddelen die u mag gebruiken.

Vermox Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Vermox Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn braken, misselijkheid, diarree, buikpijn.

Vermox Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur lager dan 86 graden F (30 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Bewaar alle geneesmiddelen uit de buurt van kinderen en huisdieren.

Koop Vermox