Koop Wellbutrin SRKoop Wellbutrin SR zonder Recept

Wellbutrin SR Algemene informatie

Bupropion is een antidepressivum dat depressie behandeld en helpt mensen te stoppen met roken.

Wellbutrin SR Routebeschrijving

Eerst van alles in overleg met uw arts. Het kan worden ingenomen met of zonder voedsel met het glas water. Niet snijden, vermaal of kauw de drug.Take het geneesmiddel alleen zoals het was met de juiste dosering door uw arts.

Wellbutrin SR Voorzorgsmaatregelen

Informeer de arts als u allergisch bent, met inbegrip van allergieën voor voedsel, nier-en vaatziekten. Drink geen alcohol en roken tijdens treated.Also laat uw zorgverlener te weten of u zwanger bent of denken om zwanger te zijn.

Wellbutrin SR Contra

niet de drug te nemen als u zwanger bent, allergie. Kinderen kunnen ook niet nemen.

Wellbutrin SR Mogelijke bijwerkingen

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie: netelroos; ademhalingsproblemen; zwelling van uw gezicht, verhoogde eetlust en etc. Bel uw arts voor medisch advies over andere bijwerkingen.

Geneesmiddelinteractie

Informeer de apotheker over alle geneesmiddelen op recept taht eerder zijn genomen. Het kan samenwerken met MAO-remmers, anti-aritmica, antipsychotica.

Wellbutrin SR Gemiste dosis

Neem de medicatie de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis en gebruik het geneesmiddel bij uw volgende geplande tijd. Neem geen extra medicijnen om de gemiste dosis.

Wellbutrin SR Overdose

Seek dringende medische aandacht dienovereenkomstig. De mogelijke symptomen: pijn op de borst, misselijkheid, onregelmatige hartslag, en gevoel licht in het hoofd of flauwvallen.

Wellbutrin SR Opslag

Bewaar uw medicijnen op kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) opslaan in de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Wellbutrin SR