Koop Xalatan 0.005%Koop Xalatan 0.005% zonder Recept

Xalatan 0.005% Algemene informatie

Xalatan is een eyedrop gericht om de druk in het oog te verlagen. Het heeft een actieve component genoemd latanoprost (een prostaglandine F2 analoog) die helpt om de intraoculaire druk te verminderen. Het verhoogt de uitstroom van waterige humor. De intra-oculaire druk wordt verlaagd ongeveer drie tot vier uur na Xalatan werd toegepast en het maximale effect wordt bereikt na acht tot twaalf uur.

Xalatan 0.005% Routebeschrijving

Dit medicijn is alleen genomen op basis van doktersvoorschrift. Gebruik een druppel voor het oog in de avond.

Xalatan 0.005% Voorzorgsmaatregelen

Xalatan in staat is om de kleur van de oogleden 'te veranderen, het provoceert veranderingen van de wimpers door het verhogen van hun lengte, het veranderen van hun dikte, waardoor de pigmentatie, het veranderen van een aantal van de wimpers; kan het ooglid huid donkerder veroorzaken; het kan ook iritis en uveïtis provoceren; iris pigmentatie veranderingen; macula-oedeem.

Xalatan 0.005% Contra

Xalatan is gecontra-indiceerd bij patiënten die overgevoelig zijn voor het tonen van een van de ingrediënten. In het geval dat u zwanger bent, van plan bent om zwanger, of verpleging, vermijd het nemen van deze medicatie en raadpleeg uw arts.

Xalatan 0.005% Mogelijke bijwerking

De omvatten wazig zien, toegenomen pigmentatie van de iris, bloed doorlopen ogen, branderig gevoel, gevoel van vreemd lichaam, ontsteking van het hoornvlies, jeuk, bovenste inflammatoire infectie, stekend.

Xalatan 0.005% Drug interacties

Xalatan is in staat om te communiceren met andere soorten oogdruppels die thiomersal in hun formule. In het algemeen kun je andere soorten van oogheelkundige medicijnen nemen om de intra-oculaire druk te verminderen; maar er een interval van 5 minuten tussen de gebruiken moeten zijn. Benzalkoniumchloride is een ingrediënt van Xalatan die kan worden opgenomen door contactlenzen, dus voordat u een aanvraag deze oogdruppels neem je lenzen uit en draag hem in 15 minuten na het gebruik van de medicatie.

Xalatan 0.005% Gemiste dosis

In het geval dat u hebt gemist om de voorgeschreven dosis van dit medicijn te nemen, neem deze dan zo snel mogelijk. Als u al bent verondersteld om uw volgende dosis in te nemen, moet u de vergeten dosis niet in en houd uw gewone doseringsschema. Vermijd het compenseren een gemiste dosis door het nemen van een extra een.

Xalatan 0.005% Overdose

Als u vermoedt dat een overdosis, onmiddellijk een arts raadplegen of contact op met uw zorgverlener. Symptomen van overdosering omvatten bloeddoorlopen of irritatie van de ogen.

Xalatan 0.005% Opslag

Dit geneesmiddel wordt opgeslagen ongeopend in de koelkast. Wanneer het geneesmiddel wordt geopend, moet bij kamertemperatuur worden bewaard gedurende 6 weken tegen licht, warmte, vocht. Bewaar het geneesmiddel in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren. Niet gebruiken in geval de vervaldatum voorbij is.

Koop Xalatan 0.005%