Koop XenicalKoop Xenical zonder Recept

Xenical Algemene informatie

Xenical is een geneesmiddel voor gewichtsverlies behandeling voorgeschreven. Het behoort tot de groep van de lipase-remmers. Het werkt rechtstreeks in de maag en niet de hormoonbalans in de hersenen beïnvloeden. Het kan worden voorgeschreven voor mensen met dergelijke gezondheidsproblemen zoals hoge bloeddruk, diabetes of een hoog cholesterolgehalte. Het werkt het blokkeren van de opname van vetten en het verminderen van het aantal calorieën dat je krijgt van een maaltijd.

Xenical Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Meestal is de aanbevolen dosis is 120 mg 3 maal per dag. Let op: deze instructie hier gepresenteerde alleen voor beoordeling. Het is zeer noodzakelijk om te overleggen met uw arts voordat u. Het u helpen om de beste resultaten

Xenical Voorzorgsmaatregelen

krijgen Voordat uw behandeling met Xenical informeer uw arts als u een chronische malabsorptie syndroom, of galblaas problemen, nierstenen, als je anorexia of boulimia, als u diabetes, als u ciclosporine, of een ander gewicht-verlies geneeskunde

Xenical Contra

De patiënten met de volgende aandoeningen kunnen geen gebruik maken van Xenical te nemen: de zwangerschap en borstvoeding, malabsorptie, nierproblemen, verminderde galblaas functie (bijvoorbeeld na cholecystectomie ).

Xenical Mogelijke bijwerking

Vaak voorkomende bijwerkingen kunnen zijn: allergische reactie, olieachtige afscheiding in je ondergoed; oranje of bruin gekleurde olie in uw ontlasting; vettige of olieachtige ontlasting; dunne ontlasting, of een dringende behoefte om naar het toilet, het onvermogen om stoelgang te beheersen; gas met lozing, een olieachtige lozing; maagpijn, misselijkheid, braken, diarree, rectale pijn; een toename van het aantal stoelgang; verlies van eetlust, zwakte, met klei gekleurde ontlasting, donkere urine, jeuk of geelzucht, problemen met uw tanden of tandvlees; koude symptomen zoals verstopte neus, niezen, hoesten; hoofdpijn, pijn in de rug; koorts, koude rillingen, keelpijn, griepachtige symptomen; milde huiduitslag. Als u zich een van de hierboven genoemde bijwerkingen kunt u contact opnemen met uw arts.

Geneesmiddelinteractie

Xenical wisselwerking met de volgende geneesmiddelen: Cyclosporine en warfarine.

Xenical Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Xenical Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer.

Xenical Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 20-25 C (68-77 F).

Koop Xenical