Koop ZithromaxKoop Zithromax zonder Recept

Zithromax Algemene informatie

Zithromax behoort tot de groep van de macroliden. Het interfereert met groei van bacteriën cel. Het wordt gebruikt om verschillende soorten infecties zoals luchtweginfecties, huidinfecties, oorinfecties en seksueel overdraagbare ziekten. Het kan worden gebruikt voor behandeling van middenoorontsteking, longontsteking, tonsillitis, en keelontsteking bij kinderen. Deze medicatie zal niet werken voor virale infecties (zoals verkoudheid, griep).

Zithromax Routebeschrijving

Het is aanbevolen om Zithromax te nemen met een vol glas water, met of zonder voedsel. Het nemen van de medicatie met voedsel kan helpen om maagklachten te voorkomen. Raadpleeg uw arts met betrekking tot de juiste dosis voor u. De aanbevolen dosis voor volwassenen van azitromycine voor de behandeling van long-en huidinfecties is twee tabletten van 250 mg genomen op de eerste dag, gevolgd door een tablet van 250 mg genomen op hetzelfde tijdstip iedere dag voor meer 4 dagen.

Zithromax Voorzorgsmaatregelen

Het wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven om het geneesmiddel te gebruiken. Voor het gebruik van deze medicatie, vertel uw arts of apotheker in uw medische geschiedenis, met name van: leverziekte, nierziekte, een bepaalde spierziekte (myasthenia gravis).

Zithromax Contra

Het is gecontra-indiceerd om de drug te nemen als u overgevoelig zijn voor het of als u gerelateerde geneesmiddelen azitromycine of erytromycine.

Zithromax Mogelijke bijwerking

diarree of dunne ontlasting, misselijkheid, onregelmatige hartslag, buikpijn en braken, verlies van eetlust, donkere urine, klei-gekleurde ontlasting, koorts, huiduitslag, rode huid, hoofdpijn zijn vaak voorkomende bijwerkingen . Als u een van de hierboven genoemde bijwerkingen ervaart, dient u onmiddellijk uw arts te bellen.

Geneesmiddelinteractie

Zithromax kan niet worden gebruikt in combinatie met aluminium-of magnesium antaciden (Mylanta of Maalox). Er kan een interactie tussen azitromycine en een van de volgende zijn: fenytoïne, hexobarbital, ergotamine, triazolam, kinidine, etc.

Zithromax Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Zithromax Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis zoek medische onmiddellijk. De symptomen van overdosering zijn misselijkheid, braken, diarree en maagklachten.

Zithromax Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 59-77 F (15-25 C) uit de buurt van licht en vocht, kinderen en huisdieren.

Koop Zithromax