Koop ZocorKoop Zocor zonder Recept

Algemeen

Zocor behoort tot de groep van geneesmiddelen bekend als HMG CoA reductaseremmers ("statinen"). Het wordt gebruikt als aanvulling op dieet en lichaamsbeweging om het cholesterolgehalte te verlagen. Het wordt ook gebruikt om het risico op een hartaanval, beroerte, of overlijden verlagen ongeacht of cholesterol hoog zijn indien voor mensen met coronaire hartziekte (CHD) heeft of slagaders in het lichaam die geblokkeerd of voor wie hebben diabetes en zijn in de leeftijd van 40 jaar Het werkt door het blokkeren van een enzym dat helpt bij het creëren van cholesterol in het lichaam. Het verlaagt het niveau van totaal cholesterol en LDL en verhoogt HDL.

Zocor Routebeschrijving

Neem Zocor precies zoals voorgeschreven door uw arts. De startdosering van deze medicatie is afhankelijk van uw medische aandoeningen en andere medicijnen die u gebruikt, en kan variëren van 5 mg tot 40 mg eenmaal per dag in de avond. De maximale aanbevolen dagelijkse dosis is 80 mg, die nodig kunnen zijn voor sommige mensen die niet in staat zijn om een ​​gewenst cholesterolgehalte met lagere doses te bereiken. De aanbevolen startdosering voor kinderen (leeftijd 10 tot 17) met een hoog cholesterol is 10 mg eenmaal daags. De maximale dosis is 40 mg. Voor het beste resultaat bij het verlagen van uw cholesterol, is het zeer belangrijk dat u op de voet volgen het dieet. Deze medicatie moet worden genomen in de avond, en kan worden ingenomen met of zonder voedsel.

Zocor Voorzorgsmaatregelen

Alvorens Zocor moet u met uw arts als u een hartaandoening, lever-of nierziekte, diabetes, een hoog cholesterolgehalte (hypercholesterolemie), een hartaanval of een beroerte, hypothyreoïdie, toevallen, eventuele allergieën. Het drinken van meer dan 1 liter dagelijks van grapefruitsap dient te worden vermeden tijdens het gebruik van deze medicatie omdat het de hoeveelheid simvastatine in het bloed kunnen verhogen en verhogen het risico van ernstige bijwerkingen. Vermijd het drinken van alcohol als het triglyceridengehalte kan verhogen en kan uw risico op leverbeschadiging verhogen. Als u 65 jaar of ouder bent, kunt u meer bijwerkingen. Het wordt niet aanbevolen bij kinderen jonger dan 10 jaar.

Zocor Contra

Je moet niet Zocor te nemen als u allergisch bent voor simvastatine of voor een van de bestanddelen van de medicatie, borstvoeding, zwanger zijn of zwanger wenst te worden, als u een actieve leverziekte of onverklaarde stijgingen in de leverfunctie zijn proeven.

Zocor Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u buikpijn, constipatie, diarree, gas, hoofdpijn, misselijkheid, slapeloosheid, wazig zicht, depressie, geheugenverlies, huiduitslag, gele huid of ogen, verlies van eetlust, braken, spierpijn (myalgie), zwakte, gevoelloosheid, huiduitslag, zwelling van het gezicht of keel, netelroos, ademhalingsproblemen, dyspepsie, spierkrampen, depressie, slapeloosheid, eczeem, impotentie. Als je andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts.

Zocor Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere medicijnen die u gebruikt, in het bijzonder: antimycotica (itraconazol, ketoconazol, posaconazol), bloedverdunners (warfarine), niacine, danazol, cyclosporine, amlodipine, erythromycine, protease-inhibitoren (saquinavir , ritonavir, indinavir, atazanavir, tipranavir), amiodaron, digoxine, verapamil, fenofibrinezuur, colchicine. Interactie tussen twee medicijnen betekent niet altijd dat je moet stoppen met een van hen. Vertel uw arts over alle recepten, over-the-counter, en kruiden medicijnen die u gebruikt.

Zocor Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Zocor Overdose

De symptomen van overdosering zijn onbekend. Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer.

Zocor Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 59-77 graden F (15-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Zocor