Koop ZofranKoop Zofran zonder Recept

Zofran Algemene informatie

Het actieve ingrediënt in Zofran is ondansetron. Dit medicijn is alleen of met andere medicijnen die worden gebruikt om misselijkheid en braken veroorzaakt door kanker behandeling met geneesmiddelen (chemotherapie) en bestraling. Het wordt ook gebruikt ter voorkoming en behandeling van misselijkheid en braken na operatie. Het werkt door het blokkeren van een van de natuurlijke stoffen (serotonine) die braken veroorzaakt.

Zofran Routebeschrijving

Neem Zofran precies zoals het was voorgeschreven door uw arts. Dit geneesmiddel kan worden ingenomen met of zonder voedsel. Neem de Zofran met een vol glas water. Laat de tablet in zijn geheel niet te slikken. Laat het in uw mond oplossen zonder te kauwen. Om misselijkheid van de chemo te voorkomen, nemen van deze medicatie via de mond meestal binnen 30 minuten voordat de behandeling begint. Om misselijkheid tegen straling behandeling te voorkomen, nemen van deze medicatie via de mond 1 tot 2 uur voor het begin van uw behandeling. Misselijkheid na een chirurgische ingreep, neem ondansetron oraal 1 uur voor de start van de operatie.

Zofran Voorzorgsmaatregelen

Alvorens Zofran vertel uw arts als u een leverziekte of maag / darmklachten. Zofran kan uw denken of reacties beïnvloeden. Wees voorzichtig als u een auto te rijden. Limiet alcoholhoudende dranken. Om duizeligheid en licht te minimaliseren, wanneer je langzaam stijgen van een zittende of liggende positie.

Zofran Contra

U mag geen Zofran als u allergisch bent voor ondansetron zijn. Vertel uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Het wordt niet aanbevolen bij kinderen jonger dan 4 jaar.

Zofran Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u visie, angst, urineren minder dan normaal, ademhalingsproblemen, trage hartslag, netelroos zijn vervaagd. Minder ernstige bijwerkingen kunnen zijn: zwakte, duizeligheid, diarree, hoofdpijn, koorts, misselijkheid, braken.

Zofran Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere medicijnen die u gebruikt, in het bijzonder: rifampicine, fenytoïne, tramadol, fenobarbital, carbamazepine. Vertel uw arts over alle voorgeschreven en over-the-counter geneesmiddelen, vitaminen, mineralen, kruiden-producten en medicijnen die door andere artsen voorgeschreven. Heeft een nieuw medicijn niet starten zonder uw arts te vertellen.

Zofran Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Zofran Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn verlies van het gezichtsvermogen, ernstige verstopping, licht gevoel in het hoofd of flauwvallen.

Zofran Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Laat de drugs niet op in de badkamer. Bewaar het in een krappe container. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Zofran