Koop ZoloftKoop Zoloft zonder Recept

Zoloft Algemene informatie

Zoloft is een selectieve serotonine heropname remmers (SSRI's). Het kan voor de behandeling van ernstige depressie, body stoornis en angst.

Zoloft Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Neem het met een groot glas water. Niet snijden, pletten of kauwen van dit geneesmiddel.

Zoloft Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Zoloft informeer uw arts als u een allergie, lever, nieren of oogproblemen hebben, en bipolaire verwarring. Middelbare leeftijd mensen kunnen gevoeliger zijn voor de geneeskunde.

Zoloft Contra

Zwangere en zogende vrouwen en patiënten met overgevoeligheid voor Sertraline kan het niet gebruiken.

Zoloft Mogelijke bijwerking

Diarree, braken, snelle en onregelmatige pols, angst is frequente bijwerkingen. Meer ernstige bijwerkingen zijn zelden. Als u een van de bijwerkingen die hierboven vermeld je moet overleggen met uw arts.

Geneesmiddelinteractie

Zoloft kan interageren met de volgende geneesmiddelen: antipsychotica, MAO-remmers, anti-aritmica, H2-receptor antagonisten en serotonine-noradrenaline heropname remmers (SNRI's).

Zoloft Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Zoloft Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn pijn op de borst, misselijkheid, onregelmatige hartslag, en gevoel licht in het hoofd of flauwvallen.

Zoloft Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Zoloft