Koop ZoviraxKoop Zovirax zonder Recept

Zovirax Algemene informatie

Zovirax is een antiviraal geneesmiddel. Het vertraagt ​​de groei en verspreiding van het herpes virus, zodat het lichaam kan bestrijden van de infectie. Zovirax herpes niet genezen, maar kan verminderen de symptomen van de infectie.

Zovirax Routebeschrijving

Zovirax kan worden ingenomen met of zonder voedsel. De dosis is 200 mg om de 4 uur, vijf keer per dag gedurende tien dagen. Als het gebruik voor de behandeling van de herpes, moet de dosis voor volwassenen is 400 mg tweemaal daags gedurende 1 jaar. Bel uw arts voor medisch advies.

Zovirax Voorzorgsmaatregelen

Voordat u Zovirax, vertel uw arts als u een nier of lever ziekte en u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens de behandeling. Vermijd contact met de ogen.

Zovirax Contra

Gebruik Zovirax niet in als u allergisch zijn en nieren ziekte.

Zovirax Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u een allergische reactie op Zovirax: brandnetel stormloop, ademhalingsproblemen of de huid tumor, ziekte, duizeligheid, hoofdpijn. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Geneesmiddelinteractie

Het medicijn werkt samen met: probenecide (Benemid), Tizanidine, Varicella Virus Vaccine, fosphenytoin, fenytoïne, valproïnezuur. Begin niet met een nieuwe medicatie zonder vertel uw arts.

Zovirax Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Zovirax Overdose

Vragen dringende medische hulp als u denkt dat u teveel van dit geneesmiddel heeft gebruikt. Overdosering symptomen kunnen convulsie en waanideeën.

Zovirax Opslag

Bewaar uw medicijnen op kamertemperatuur tussen 59-77 graden F (15-25 graden C). Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Zovirax