Koop ZybanKoop Zyban zonder Recept

Zyban Algemene informatie

Zyban is een geneesmiddel tegen depressie, ontworpen om te helpen om te stoppen met roken. Het mechanisme werkt het stimuleren van chemische boodschappers in de hersenen, waardoor een ontwenningsverschijnselen en hunkeren.

Zyban Routebeschrijving

De aanbevolen dosis is 300 mg per dag verdeeld in 2 delen. U kunt een aantal nicotine kauwgom of patches te gebruiken om uw behandeling te helpen.

Zyban Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Zyban informeer uw arts als u een allergie, als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Het wordt niet aanbevolen om het geneesmiddel te gebruiken in combinatie met geneesmiddelen die bupropion.

Zyban Contra

Het is niet aan te raden om Zyban gebruiken in combinatie met MAO-remmers, epileptica, levodopa, theofylline, corticosteroïden, sedativa, antivirale middelen, psychiatrische drugs, andere antidepressiva, benzodiazepinen, salicylaten, isoniazide, chlolinesterase remmers, morfine en adrenaline-achtige drugs, opiaten, cocaïne, of opwekkende middelen, diabetes medicijnen, etc.

Zyban Mogelijke bijwerkingen

Slaapproblemen en een droge mond zijn vaak voorkomende bijwerkingen. Informeer uw arts als u een van de bovengenoemde bijwerkingen of meer ernstige bijwerkingen, zoals stemming of gedrag verandert, angst, paniekaanvallen, slaapproblemen, vermeld ervaart of als u impulsief, prikkelbaar, geagiteerd, vijandig, agressief, onrustig gevoel, meer depressief, of als u gedachten over zelfmoord of jezelf pijn te doen.

Zyban Drug interacties

Zyban kan interageren met de volgende geneesmiddelen: antipsychotica, MAO-remmers, anti-aritmica, H2-receptor antagonisten en serotonine-noradrenaline heropname remmers (SNRI's).

Zyban Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Zyban Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn epileptische aanvallen, bewustzijnsverlies, zwakte, hallucinaties, een snelle hartslag, en een hartaanval.

Zyban Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 20-25 C (68-77 F).

Koop Zyban