Koop ZyprexaKoop Zyprexa zonder Recept

Zyprexa Algemene informatie

Zyprexa is een atypisch antipsychoticum. Het belangrijkste ingrediënt is Olanzapine. Het geneesmiddel wordt voorgeschreven voor de behandeling van schizofrenie en bipolaire stoornis.

Zyprexa Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Neem het met een glas water, met of zonder voedsel. Neem niet meer dan de dosis.

Zyprexa Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Zyprexa Vertel uw arts over alle voorwaarden die u kan hebben met name over eventuele allergie, lever, ogen en nierproblemen, bipolaire verwarring. Drink geen alcohol of roken. Middelbare leeftijd mensen kunnen gevoeliger zijn voor de geneeskunde.

Zyprexa Contra

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, kinderen en patiënten met overgevoeligheid voor Zyprexa kan het middel niet gebruiken.

Zyprexa Mogelijke bijwerking

Bijwerkingen kunnen de volgende zijn: droge mond, duizeligheid, prikkelbaarheid, sedatie, slapeloosheid, urineretentie. Ernstige bijwerkingen zijn onwaarschijnlijk. Als u een bijwerking optreedt die niet hierboven vermeld contact op met uw arts.

Geneesmiddelinteractie

Zyprexa kan interageren met de volgende geneesmiddelen: antibiotica, fenothiazines, diabetes medicijnen, hoge bloeddruk geneesmiddelen, omeprazol, geneesmiddelen voor de ziekte van Parkinson, fluvoxamine.

Zyprexa Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Zyprexa Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn pijn op de borst, misselijkheid, onregelmatige hartslag, en gevoel licht in het hoofd of flauwvallen.

Zyprexa Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht.

Koop Zyprexa