Koop ZyrtecKoop Zyrtec zonder Recept

Zyrtec Algemene informatie

Zyrtec is een antihistaminicum dat de symptomen zoals jeuk, loopneus, tranende ogen en niezen van 'hooikoorts en andere allergieën behandelt. Het wordt ook gebruikt om de jeuk verlichten van netelroos. Zyrtec werkt door het blokkeren van histamine binden aan histamine receptoren en het veroorzaken van allergische symptomen. Histamine is ook verantwoordelijk voor de vorming van bultjes (al dan niet veroorzaakt door allergieën of niet). Zyrtec werkt ook om de jeuk verlichten door netelroos door het blokkeren van histamine.

Zyrtec Routebeschrijving

Neem Zyrtec precies zoals voorgeschreven door uw arts. De aanbevolen dosering voor de meeste volwassenen en kinderen van 6 en ouder is 10 mg eenmaal daags Zyrtec. Voor milde symptomen, kan 5 mg eenmaal per dag voldoende zijn. De aanbevolen dosering voor kinderen van twee tot en met vijf jaar oud is 2,5 mg eenmaal daags. U kunt Zyrtec nemen met of zonder voedsel. Vertel uw arts wanneer uw allergie symptomen niet verbeteren na 3 dagen van de behandeling of als uw netelroos langer dan 6 weken.

Zyrtec Voorzorgsmaatregelen

Alvorens Zyrtec je moet praten met uw arts als u een lever-of nierziekte, cirrose, hepatitis, allergieën. Dit geneesmiddel kan u slaperig maken. Rijd niet of taken die alertheid vereisen. Limiet alcoholhoudende dranken. Alcohol kan verhogen sommige van de bijwerkingen.

Zyrtec Contra

Gebruik geen Zyrtec als u allergisch bent voor deze of aan hydroxyzine bent, zwanger bent of borstvoeding geeft.

Zyrtec Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u slaperigheid, vermoeidheid, een droge mond, keelpijn, duizeligheid, hoofdpijn, buikpijn, hoesten, neusbloedingen, diarree, ademhalingsproblemen, problemen met plassen, hoge bloeddruk (hypertensie), snelle hartslag (tachycardie), verwarring, toename van leverenzymen, onverklaarbare huiduitslag, netelroos, jeuk, zwelling, verlies van eetlust, opvliegers, migraine, duizeligheid, gas, aambeien, blaasontsteking, een piep in de oren, oor infecties, uitdroging, artritis, spierpijn, verminderde seksuele drang, acne, haaruitval, gewichtstoename. Als je andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts.

Zyrtec Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere medicijnen die u gebruikt, in het bijzonder: verdovende middelen (codeïne), opiaten, antidepressiva, antipsychotica (chloorpromazine, risperidon, amitriptyline, trazodon), antihistaminica (diphenhydramine), anti-inbeslagneming geneesmiddelen (carbamazepine), misselijkheid en braken medicatie, slaap of angst medicatie (alprazolam, diazepam, Zolpidem), spierverslappers, theofylline. Interactie tussen twee medicijnen betekent niet altijd dat je moet stoppen met een van hen. Vertel uw arts over alle recepten, over-the-counter, en kruiden medicijnen die u gebruikt.

Zyrtec Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Zyrtec Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn rusteloosheid, prikkelbaarheid, slaperigheid.

Zyrtec Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 59-77 graden F (15-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Laat de drugs niet op in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Zyrtec