Koop ClomidKoop Clomid zonder Recept

Clomid Algemene informatie

Clomid is een zogenaamde vruchtbaarheid drug. Dit medicijn behoort tot de klasse van geneesmiddelen bekend als ovulatory agenten. Het helpt vrouwen om zwangerschap te bereiken. Het werkt het induceren van de ovulatie. Het middel stimuleert de productie van follikelstimulerend hormoon in de hypofyse. Het verhoogt de hoeveelheid van 3 hormonen luteïniserend hormoon, follikel stimulerend hormoon en gonadotrofine-releasing hormoon. Door het lichaam misleid te geloven dat niveaus van oestrogeen laag en eierstokken follikels ontwikkelen zich.

Clomid Routebeschrijving

De aanbevolen dosis is 50 mg per dag voor het slapen gaan. Je moet beginnen met Clomid te nemen van de 5e dag van je menstruele cyclus gedurende 5 dagen. Indien geen effect kan de dosering worden verhoogd tot 150 mg. De maximale dosis van deze medicatie is 100 mg per dag gedurende 5 dagen. Het wordt aanbevolen deze medicatie voor meer dan 6 behandelingskuren te gebruiken.

Clomid Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Clomid informeer uw arts als u een allergische reactie op clomifeen, lever ziekten, mentale depressie, tromboflebitis. Het geneesmiddel kan duizeligheid problemen met het gezichtsvermogen, of duizeligheid veroorzaken.

Clomid Contra

De patiënten met de volgende aandoeningen kunnen geen gebruik maken van Clomid: overgevoeligheid, metrorragie, cysten, tumoren van de genitale organen, tromboflebitis, lever-of nierfalen, een tumor of hypofunctie van de hypofyse, endometriose, ovarieel falen samen met hyperprolactinemie, zwangerschap.

Clomid Mogelijke bijwerking

Vaak voorkomende bijwerkingen zijn de volgende: netelroos, misselijkheid, zwelling van de lippen, tong of gezicht, vergrote eierstokken te presenteren als buik-of bekkenpijn, blozen, braken, diarree, wazig zicht, borst ongemak , rusteloosheid, slaapproblemen, hoofdpijn, abnormale baarmoeder bloeden. Een zeer ernstige allergische reactie op dit geneesmiddel is onwaarschijnlijk. Als een van deze effecten aanhouden of verergeren, mede met uw arts of apotheker onmiddellijk.

Geneesmiddelinteractie

Voordat u met de behandeling Vertel uw arts over alle geneesmiddelen die u gebruikt. Een interactie tussen twee medicijnen betekent niet altijd dat je moet stoppen met een van hen.

Clomid Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Clomid Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer.

Clomid Opslag

Bewaar de medicijnen op een droge plaats buiten invloed van zonlicht bij kamertemperatuur tussen 15-30 C (59-86 F).

Koop Clomid