Koop Jalanimba (Brahmi) zonder Recept

Jalanimba (Brahmi)
Jalanimba is ayurvedische kruiden geneesmiddel dat gebruikt wordt om de geestelijke gezondheid te verbeteren, verbetering van het geheugen en intellect.
meer info...

Koop Jamax (Eldepryl) zonder Recept

Jamax (Eldepryl)
Jamax een MAO-remmer die wordt gebruikt voor bewegingsstoornissen veroorzaakt door de ziekte van Parkinson door het vertragen van de afbraak van bepaalde natuurlijke stoffen in de hersenen.
meer info...

Koop Janimine (Tofranil) zonder Recept

Janimine (Tofranil)
Janimine is een tricyclisch antidepressivum (TCA) die wordt gebruikt om depressie te behandelen (ook bekend als klinische depressie) bij volwassenen.
meer info...

Koop Jantoven (Coumadin) zonder Recept

Jantoven (Coumadin)
Jantoven een anticoagulans dat wordt gebruikt voor hartaanvallen, beroertes en bloedstolsels in aders en slagaders.
meer info...

Koop Jasmine (Yasmin) zonder Recept

Jasmine (Yasmin)
Jasmine is een oraal anticonceptivum. De werkzame bestanddelen zijn drospirenon en ethinylestradiol. Het wordt genomen door vrouwen om zwangerschap te voorkomen.
meer info...

Koop Jasminellecontinu (Yasmin) zonder Recept

Jasminellecontinu (Yasmin)
Jasminellecontinu is een oraal anticonceptivum. De werkzame bestanddelen zijn drospirenon en ethinylestradiol. Het wordt genomen door vrouwen om zwangerschap te voorkomen.
meer info...

Koop Jasochlor (Aralen) zonder Recept

Jasochlor (Aralen)
Jasochlor is een antimalariamiddel. Het geneesmiddel wordt ook gebruikt om infecties veroorzaakt door amoeben behandelen.
meer info...

Koop Jenac (Etodolac) zonder Recept

Jenac (Etodolac)
Jenac wordt gebruikt om pijn van verschillende omstandigheden. Het vermindert ook de pijn, zwelling en stijfheid in de gewrichten van artritis.
meer info...

Koop Jenest (Aygestin) zonder Recept

Jenest (Aygestin)
Jenest wordt gebruikt voor anticonceptie om zwangerschap te voorkomen, tot menstruatiestoornissen, endometriose, abnormale vaginale bloeden, amenorroe behandelen.
meer info...

Koop Jeprolol (Toprol) zonder Recept

Jeprolol (Toprol)
Jeprolol behoort tot een klasse van geneesmiddelen genaamd bètablokkers. Het wordt gebruikt om angina en hoge bloeddruk, hartaanval, migraine en bepaalde soorten tremoren behandelen.
meer info...

Koop Jilkon (Reminyl) zonder Recept

Jilkon (Reminyl)
Jilkon wordt gebruikt om de symptomen van milde tot matige behandeling van de ziekte van Alzheimer door het voorkomen van de afbraak van acetylcholine.
meer info...

Koop Jodthyrox (Levothroid) zonder Recept

Jodthyrox (Levothroid)
Jodthyrox wordt voorgeschreven voor de behandeling van obesitas, primaire, secundaire, tertiaire hypothyreoïdie; subklinische hypothyreoïdie.
meer info...

Koop Jucolon (Asacol) zonder Recept

Jucolon (Asacol)
Jucolon behoort tot de groep van geneesmiddelen bekend als anti-inflammatoire middelen. Het wordt gebruikt om colitis ulcerosa, een type darmziekte.
meer info...

Koop Julab (Eldepryl) zonder Recept

Julab (Eldepryl)
Julab een MAO-remmer die wordt gebruikt voor bewegingsstoornissen veroorzaakt door de ziekte van Parkinson door het vertragen van de afbraak van bepaalde natuurlijke stoffen in de hersenen.
meer info...

Koop Jumex (Eldepryl) zonder Recept

Jumex (Eldepryl)
Jumex een MAO-remmer die wordt gebruikt voor bewegingsstoornissen veroorzaakt door de ziekte van Parkinson door het vertragen van de afbraak van bepaalde natuurlijke stoffen in de hersenen.
meer info...

Koop Jumexal (Eldepryl) zonder Recept

Jumexal (Eldepryl)
Jumexal een MAO-remmer die wordt gebruikt voor bewegingsstoornissen veroorzaakt door de ziekte van Parkinson door het vertragen van de afbraak van bepaalde natuurlijke stoffen in de hersenen.
meer info...

Koop Jumexil (Eldepryl) zonder Recept

Jumexil (Eldepryl)
Jumexil een MAO-remmer die wordt gebruikt voor bewegingsstoornissen veroorzaakt door de ziekte van Parkinson door het vertragen van de afbraak van bepaalde natuurlijke stoffen in de hersenen.
meer info...

Koop Juprenil (Eldepryl) zonder Recept

Juprenil (Eldepryl)
Juprenil een MAO-remmer die wordt gebruikt voor bewegingsstoornissen veroorzaakt door de ziekte van Parkinson door het vertragen van de afbraak van bepaalde natuurlijke stoffen in de hersenen.
meer info...

Koop Justin (Mevacor) zonder Recept

Justin (Mevacor)
Justin is een medicijn gebruikt om hoge cholesterol, om de progressie van coronaire atherosclerose vertragen.
meer info...

Koop Jutabloc (Toprol) zonder Recept

Jutabloc (Toprol)
Jutabloc behoort tot een klasse van geneesmiddelen genaamd bètablokkers. Het wordt gebruikt om angina en hoge bloeddruk, hartaanval, migraine en bepaalde soorten tremoren behandelen.
meer info...

Koop Jutagilin (Eldepryl) zonder Recept

Jutagilin (Eldepryl)
Jutagilin een MAO-remmer die wordt gebruikt voor bewegingsstoornissen veroorzaakt door de ziekte van Parkinson door het vertragen van de afbraak van bepaalde natuurlijke stoffen in de hersenen.
meer info...

Koop Jutalex (Betapace) zonder Recept

Jutalex (Betapace)
Jutalex is een beta-blokker die wordt voorgeschreven voor het behandelen van atriale fibrillatie of atriale flutter en andere soorten hartritmestoornissen.
meer info...