Koop Ucol (Detrol) zonder Recept

Ucol (Detrol)
Ucol wordt gebruikt om mensen met een overactieve blaas met symptomen zoals vaak moeten plassen, urgentie, of onvrijwillig urineverlies hebben te behandelen.
meer info...

Koop Undepre (Desyrel) zonder Recept

Undepre (Desyrel)
Undepre is een antidepressivum. Het wordt gebruikt om depressie te behandelen.
meer info...

Koop Uniphyl Cr zonder Recept

Uniphyl Cr
Uniphyl Cr veroorzaakt verwijding van de luchtwegen door het ontspannen van een bronchiale spier. Het is effectief tegen astma, longemfyseem en bronchitis. Het verbetert samentrekking van grote ademhalingsspier тАУ membraan en vermindert de reactie van de luchtwegen irriterende stoffen.
meer info...

Koop Uniquin (Maxaquin) zonder Recept

Uniquin (Maxaquin)
Uniquin is een breed-spectrum antibioticum fluoroquinolone gebruikt om infecties van de urinewegen, huidinfecties en infecties van de luchtwegen te behandelen.
meer info...

Koop Uniwarfin (Coumadin) zonder Recept

Uniwarfin (Coumadin)
Uniwarfin een anticoagulans dat wordt gebruikt voor hartaanvallen, beroertes en bloedstolsels in aders en slagaders.
meer info...

Koop Unixime (Suprax) zonder Recept

Unixime (Suprax)
Unixime is een antibacterieel antibioticum van cefalosporine wordt behandeling van infecties veroorzaakt door bepaalde bacteriën.
meer info...

Koop Urginol (Detrol) zonder Recept

Urginol (Detrol)
Urginol wordt gebruikt om mensen met een overactieve blaas met symptomen zoals vaak moeten plassen, urgentie, of onvrijwillig urineverlies hebben te behandelen.
meer info...

Koop Uricon (Urispas) zonder Recept

Uricon (Urispas)
Uricon is een blocker van M-cholinoreceptors. Het wordt gebruikt om de blaas spasmen te behandelen en verlichten de symptomen van interstitiële cystitis, dysurie, urgentie, nocturie, suprapubische pijn, frequentie en incontinentie zoals kan optreden bij cystitis, prostatitis, urethritis, en urethrocystitis.
meer info...

Koop Urinaron (Urispas) zonder Recept

Urinaron (Urispas)
Urinaron is een blocker van M-cholinoreceptors. Het wordt gebruikt om de blaas spasmen te behandelen en verlichten de symptomen van interstitiële cystitis, dysurie, urgentie, nocturie, suprapubische pijn, frequentie en incontinentie zoals kan optreden bij cystitis, prostatitis, urethritis, en urethrocystitis.
meer info...

Koop Urisol (Urispas) zonder Recept

Urisol (Urispas)
Urisol is een blocker van M-cholinoreceptors. Het wordt gebruikt om de blaas spasmen te behandelen en verlichten de symptomen van interstitiële cystitis, dysurie, urgentie, nocturie, suprapubische pijn, frequentie en incontinentie zoals kan optreden bij cystitis, prostatitis, urethritis, en urethrocystitis.
meer info...

Koop Urispadol (Urispas) zonder Recept

Urispadol (Urispas)
Urispadol is een blocker van M-cholinoreceptors. Het wordt gebruikt om de blaas spasmen te behandelen en verlichten de symptomen van interstitiële cystitis, dysurie, urgentie, nocturie, suprapubische pijn, frequentie en incontinentie zoals kan optreden bij cystitis, prostatitis, urethritis, en urethrocystitis.
meer info...

Koop Urispas zonder Recept

Urispas
Urispas is een blocker van M-cholinoreceptors. Het wordt gebruikt om de blaas spasmen te behandelen en verlichten de symptomen van interstitiële cystitis, dysurie, urgentie, nocturie, suprapubische pijn, frequentie en incontinentie zoals kan optreden bij cystitis, prostatitis, urethritis, en urethrocystitis.
meer info...

Koop Uro (Pyridium) zonder Recept

Uro (Pyridium)
Uro is een pijnstiller die het onderste deel van je urinewegen aantast. Het wordt gebruikt om pijn, branden, vaak plassen en verhoogde drang tot urineren behandelen.
meer info...

Koop Urodine (Pyridium) zonder Recept

Urodine (Pyridium)
Urodine is een pijnstiller die het onderste deel van je urinewegen aantast. Het wordt gebruikt om pijn, branden, vaak plassen en verhoogde drang tot urineren behandelen.
meer info...

Koop Uroflam (Pyridium) zonder Recept

Uroflam (Pyridium)
Uroflam is een pijnstiller die het onderste deel van je urinewegen aantast. Het wordt gebruikt om pijn, branden, vaak plassen en verhoogde drang tot urineren behandelen.
meer info...

Koop Uroflow (Detrol) zonder Recept

Uroflow (Detrol)
Uroflow wordt gebruikt om mensen met een overactieve blaas met symptomen zoals vaak moeten plassen, urgentie, of onvrijwillig urineverlies hebben te behandelen.
meer info...

Koop Urogesic (Pyridium) zonder Recept

Urogesic (Pyridium)
Urogesic is een pijnstiller die het onderste deel van je urinewegen aantast. Het wordt gebruikt om pijn, branden, vaak plassen en verhoogde drang tot urineren behandelen.
meer info...

Koop Uron (Urispas) zonder Recept

Uron (Urispas)
Uron is een blocker van M-cholinoreceptors. Het wordt gebruikt om de blaas spasmen te behandelen en verlichten de symptomen van interstitiële cystitis, dysurie, urgentie, nocturie, suprapubische pijn, frequentie en incontinentie zoals kan optreden bij cystitis, prostatitis, urethritis, en urethrocystitis.
meer info...

Koop Uropirid (Pyridium) zonder Recept

Uropirid (Pyridium)
Uropirid is een pijnstiller die het onderste deel van je urinewegen aantast. Het wordt gebruikt om pijn, branden, vaak plassen en verhoogde drang tot urineren behandelen.
meer info...

Koop Uropyrin (Pyridium) zonder Recept

Uropyrin (Pyridium)
Uropyrin is een pijnstiller die het onderste deel van je urinewegen aantast. Het wordt gebruikt om pijn, branden, vaak plassen en verhoogde drang tot urineren behandelen.
meer info...

Koop Urotrol (Detrol) zonder Recept

Urotrol (Detrol)
Urotrol wordt gebruikt om mensen met een overactieve blaas met symptomen zoals vaak moeten plassen, urgentie, of onvrijwillig urineverlies hebben te behandelen.
meer info...

Koop Uroxatral zonder Recept

Uroxatral
Uroxatral een alfa blokker die wordt gebruikt om goedaardige prostaathyperplasie door het ontspannen van de spieren in de blaashals en de prostaat.
meer info...

Koop Urso zonder Recept

Urso
Urso wordt gebruikt om kleine galstenen in de behandeling van mensen die niet kunnen hebben galblaas operatie, en galstenen bij patiënten met overgewicht die een snelle gewichtsverlies te voorkomen en primaire biliaire cirrose behandelen.
meer info...