Koop DostinexKoop Dostinex zonder Recept

Dostinex Algemene informatie

Dostinex is in een groep van geneesmiddelen genaamd dopamine-receptor-antagonisten. Het werkt door het verminderen van de hoeveelheid prolactine die vrijkomt uit de hypofyse. Het wordt gebruikt om een ​​hormonale onbalans waarin er teveel prolactine in het bloed, ook wel hyperprolactinemie behandelen.

Dostinex Routebeschrijving

Neem deze medicatie precies zoals het was voorgeschreven voor u. Het wordt gewoonlijk tweemaal per week genomen ten minste 6 maanden. Gebruik dit medicijn niet elke dag in te nemen, tenzij uw arts u dat zegt.

Dostinex Voorzorgsmaatregelen

Gebruik dit medicijn niet gebruiken als u allergisch bent voor het geneesmiddel of als u hoge bloeddruk, lever ziekte, duizeligheid of zwanger. Drink geen alcohol.

Dostinex Contra

Voordat u Dostinex, vertel uw arts als u allergisch bent of een hoge bloeddruk of hartproblemen.

Dostinex Mogelijke bijwerking

Het geneesmiddel kan duizeligheid, misselijkheid, uitbarsting, hoofdpijn, kokhalzen, immobiliteit en sommige allergische reactie veroorzaken. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Geneesmiddelinteractie

Vertel uw arts over alle voorgeschreven en over-the-counter-medicijnen die u gebruikt, met name de bloeddruk geneesmiddelen, dopamine-blokkers, slaappillen, verdovende pijn, anti-angst medicijnen, antidepressiva of difenhydramine.

Dostinex Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Dostinex Overdose

Call dringende medische hulp als u denkt dat u teveel van dit geneesmiddel heeft gebruikt. Overdosering symptomen kunnen psychische veranderingen, neus-accumulatie, ziekte, kokhalzen of traag.

Dostinex Opslag

Bewaar uw medicijnen bij kamertemperatuur tussen 15-30 C (59-86 F). Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Dostinex