Koop PremarinKoop Premarin zonder Recept

Premarin Algemene informatie

Premarin wordt voorgeschreven voor de behandeling van symptomen van de menopauze zoals opvliegers, vaginale irritatie vaginale droogheid, van osteoporose bij postmenopauzale vrouwen te voorkomen. Het werkt het reguleren van vrouwelijke reproductieve ontwikkeling en functies van het systeem, de vorming van vrouwelijke secundaire geslachtskenmerken en afnemende botresorptie van Ca2 + in de menopauze, voorkomt involutie van de geslachtsorganen.

Premarin Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Neem het met een glas water, met of zonder voedsel. Neem niet meer dan de aanbevolen dosis.

Premarin Voorzorgsmaatregelen

Zwangere vrouwen en mensen onder de 18 jaar de Premarin niet kunt gebruiken. Let gebruik van het geneesmiddel voor langdurige behandeling. Het kan verhogen risico op borstkanker, endometriale hyperplasie, hartaanval of beroerte.

Premarin Contra

Zwangere en zogende vrouwen, patiënten met overgevoeligheid voor het geneesmiddel, genitale of baarmoeder bloeden, tromboflebitis of trombo-embolische aandoeningen niet kunnen gebruiken Premarine. Patiënten met tromboflebitis, trombose of embolie; familie hyperlipoproteïnemie, pancreatitis, endometriose, ziekte van de galblaas, ernstig leverfalen, geelzucht, hepatische porfyrie, leiomyoma, hypercalciëmie in verband met botmetastasen ten gevolge van borstkanker, traag werkende schildklier, porfyrie, endometriose, astma moet voorzichtig zijn met het geneesmiddel.

Premarin Mogelijke bijwerking

Bijwerkingen kunnen zijn: netelroos, huiduitslag, zwelling van het gezicht en de tong, pijn op de borst of zwaar gevoel, plotse gevoelloosheid of zwakte, abnormale vaginale bloeden, migraine hoofdpijn, verwardheid, geelzucht, zwelling in handen, enkels of voeten. Als u een van de bovengenoemde bijwerkingen contact op met uw arts vermeld.

Geneesmiddelinteractie

Premarin kan interageren met bloedverdunners (warfarine), barbituraten, rifampicine, fenytoïne, carbamazepine, griseofulvine, St. Janskruid, erythromycine, ketoconazol, ritonavir en primidon.

Premarin Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Premarin Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn braken, misselijkheid, en vaginale bloeden.

Premarin Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 15-30 C (59-86 F).

Koop Premarin